attwell332

Godkjente hands-målet og fjernet Varane-scoringen – lørdag dømmer han United

Publisert Sist oppdatert

Stuart Attwell var videodommer da United møtte Middlesbrough i FA-cupen fredag for en uke siden.

Da Middlesbroughs Duncan Watmore fikk hjelp av egen arm for å kontrollere ballen i forkant av lagets utlikning så kikket Attwell på dette.

Så godkjente han scoringen.

United-supportere – og Ralf Rangnick – ble ekstremt frustrert.

Under tirsdagens kamp mot Burnley var Attwell igjen videodommer, da United trodde de tok ledelsen etter et flott hodestøt fra Raphaël Varane.

Attwell varslet imidlertid dommeren om at han ikke syntes at det burde være mål, og Mike Dean var enig – offsiden på Harry Magure i forkant av frisparket påvirket situasjonen såpass mye at målet ikke kunne godkjennes.

United-supporterne ble igjen frustrerte.

Nå har Premier League bestemt at det er Attwell som skal dømme lørdagens kamp mot Southampton. Det blir altså tredje United-kamp på rad Attwell er involvert i, selv om det har vært omdiskuterte hendelser i begge de to foregående.

Det blir mildt sagt interessant å se hvordan dette spiller seg ut.

For ordens skyld: Forrige gang United hadde Attwell som dommer ute på banen ble Tottenham slått 3-0, men det skal også sies at det ble kontroverser i den nest siste United-kampen han dømte. Det var forrige sesong, borte mot Chelsea, hvor han valgte å overse en hands fra Callum Hudson-Odoi inne i Chelseas 16-meter i 0-0-kampen. Dette var åpenbart en naturlig posisjon på armen i situasjonen.

Skjermbilde 2022-02-11 kl. 12.35.49

Merk: Det er australske Jarred Gillett som skal være VAR-dommer lørdag.

Powered by Labrador CMS