MicrosoftTeams-image

Se United via Strim og få ett års gratis medlemskap

Publisert Sist oppdatert

Det er flere som har spurt om Supporterklubben kunne ordne et eller annet United-abonnement. 

Det har ikke vært like lett, men nå kan vi tilby en mulighet for deg som er United-supporter og medlem i Supporterklubben – et abonnement som sikrer deg alle tellende United-kamper, uavhengig av turnering og også ett års medlemskapet i Supporterklubben. 

Se alle Manchester United-kamper enkelt og greit og få ett års gratis medlemskap i Supporterklubben samt være med i trekningen av en tur til Old Trafford. 


Slik fungerer det

Supporterklubben har inngått en avtale med Strim som innebærer at alle som blir Strim-kunder i løpet av 2023/24-sesongen får dekket et års medlemskap i supporterklubben, når du bruker en verdikode (se nederst) ved bestillingen.

Er du medlem allerede forlenges medlemskapet med 12 måneder. Hvis du ikke er medlem nå så opprettes ett digitalt medlemskap. 

Hva er Strim? Les mer om det her. 

Tilbudet gir Strim Mye + Sport Premium til 599 kr den første måneden. Deretter vil abonnementet koste 1398 kr i måneden, men da får du altså alt på ett sted. Ingen bindingstid! 

Kampanjen starter fredag 11.august og introduksjonstilbudet varer til 31. august. For å være med i trekning av tur og drakter må du ha registrert deg som Strim kunde innen 20.august. 

Se nederst for mer om bestilling, slik at du får alt med gratis medlemskap med mer. 

Spørsmål om kampanjen – ta kontakt med STRIM!

Skjermbilde 2023-08-11 kl. 11.11.04

Medlemsfordelene 

Blir du Strim-kunde sponser vi altså også 1 års medlemskap i supporterklubben for deg 

Du er også med i trekningen av en tur til Old Trafford, og litt annet United-snacks som kommer etter hvert. Pris 599 kroner første måned, deretter 1398 kroner måneden. 

Merk også: Du støtter også Supporterklubben gjennom å tegne ett Strim-abonnement. I tillegg til at du får ett års medlemskap kostnadsfritt, gir det oss rom til å bruke midler som skal gå tilbake til medlemmene for et enda bedre tilbud i fremtiden.

Bli Strimkunde her

Vinn tur til Old Trafford 

Alle som blir kunde med verdikoden UNITED23 mellom 11.-20. august er med i trekningen av en reise* for to til Old Trafford. Reisen inkluderer fly Oslo-Manchester tur/retur, 3 netter på Holiday Inn, kampbilletter, kamptransport til og fra kamp, og omvisning på Old Trafford. 

I tillegg trekker vi ut fem vinnere av nye Manchester United-drakter!
* forbehold om fly og billetter er tilgjengelig til ønsket kamp 

Powered by Labrador CMS