Slik startet Vermaelen-historien

Sport Witness gir deg bakgrunnen i ryktene om at Thomas Vermaelen nærmer seg en United-overgang.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen handler det om Thomas Vermaelen – siden Daily Telegraph mandag skrev at han er enig med United om en overgang. Sport Witness er imidlertid klare på at historien ikke startet i Telegraph.

Av: Sport Witness

Britisk presse rapporterte mandag morgen at Thomas Vermaelen var enig med Manchester United om å gå dit i sommer. Saken ble presentert som en såkalt eksklusiv sak, men ved å kikke litt rundt skjønner man fort at dette var en sak som først ble presentert i belgiske Het Laatse Nieuws (HLN) søndag kveld. En sak som også var på trykk i mandags-utgaven av avisa.

thomasver

Les flere saker fra europeisk media hos Sport Witness her.

Arsenal har en lite hyggelig rekord i å miste kapteinene sine til rivalene sine, men denne overgangen vil det være litt annerledes.  Vermaelen er ikke fast på Arsenal, og virker ikke å finne seg helt til rette i klubben. Han har slitt med ulike skadeproblemer – problemer som noen i Belgia mener Arsenal må ta en del av skylda for, blant annet fordi de har brukt sprøytebehandlinger på ham.

HLN mener imidlertid at Arsenal ikke vil gi slipp på ham helt uten kamp, og at de i det minste vil ha tilbake de 13 millionene euro de brukte på å kjøpe ham.

Det er også bare rett og rimelig at HLN faktisk får honnør om dette faktisk skjer. De har vært først med informasjonen hele veien, og allerede i mars forklarte de at Vermaelens agent hadde kontaktet United for å finne ut om en overgang var mulig.

Powered by Labrador CMS