Disse to var blant lyspunktene

Zlatan Ibrahimovic og Eric Bailly belønnes med terningkast fem i vår sesongvurdering. Se vår vurdering av alle spillerne.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic og Eric Bailly er to av spillerne som kommer best ut i vår vurdering av alle spillernes innsats i sesongen 2016/17.

Svenske Ibrahimovic var den eneste målgarantisten United hadde, og da han ble skadet var savnet av en spydspiss merkbart selv om United gikk til topps i Europa League i Stockholm uten ham. 

I andre enden av banen hadde Eric Bailly en fantastisk debutsesong og i et midtforsvar som til stadighet ble omrokkert, var Bailly selve bærebjelken.

Antonio Valencia ble kåret til årets spiller av sine medspillere, mens Ander Herrera fikk fansens utmerkelse.

TIL CHAMPIONS LEAGUE: Triumfen i Stockholm reddet sesongen for José Mourinho, mener ekspertene. Nå venter Champions League. Men hvilke spillere var best sist sesong?

Men hvilke andre spillere utmerket seg, og hvem bør frykte for fremtiden i United nå som José Mourinho har tatt fatt på sitt andre sommervindu?

United.nos Bjarte Valen har kastet den berømte terningen og vurdert samtlige spillere fra 2016/17-sesongen.

Dette er hans dom:

Keepere

David De Gea.

David de Gea
BLEKKSPRUTEN:Startet sesongen noe rufsete, og fremstod ikke som den matchvinneren vi har sett ham i tidligere sesonger. De Gea spilte seg imidlertid stort opp etter nyttår. En av svært få på United som holder verdensklasse og Uniteds heteste overgangsobjekt. Nok en gang tatt ut på årets lag i Premier League og varter tidvis opp med redninger ingen annen Premier League-keeper kan skilte med.

 

Sergio Romero

Forsvar

Antonio Valencia

 

Eric Bailly

Eric Bailly 
ÅPENBARINGEN:
Intet mindre enn en åpenbaring i forsvaret. Har vært bærebjelken i et forsvar som har hatt store utskiftninger. Har herjet i luften og vært enorm langs bakken. Farten hans har vært en livredder for United gang på gang. En sterk kandidat til årets spiller i United. To meget unødvendige røde kort i Europa, og særlig det siste skapte hodebry for Mourinho ettersom det satte ham ut av spill til Europa League-finalen. Trenger en topp makker neste sesong.

 

Marcos Rojo

 

Phil Jones

 

Chris Smalling

 

Daley Blind

 

Matteo Darmian

 

Luke Shaw

 

Ashley Young

Midtbane:

 

Michael Carrick

 

 

Marouane Fellaini

Marouane Fellaini
NEKTER Å GI OPP: Fikk United-fansen til å slite seg i håret under David Moyes og under Louis van Gaal. Det samme har mange ganger vært tilfellet under Mourinho, men har hatt en rolle å fylle i laget som en duellspiller på midten.
Har variert veldig i prestasjonene, men har en spisskompetanse som Mourinho åpenbart verdsetter.

 

Ander Herrera

 

Jesse Lingard

 

Henrikh Mkhitaryan

 

Paul Pogba

 

Juan Mata
Anthony Martial

Angrep:

Zlatan Ibrahimovic

 

Wayne Rooney

 

Marcus Rashford

NB! Kun spillere som har vært på banen i minst 15 kamper er vurdert. 

Hvem mener du var svakest og best, og er det noen av Uniteds spillere som hadde fortjent en sekser på terningen. Vi vil gjerne høre fra deg! 

Powered by Labrador CMS