– Jeg måtte vinne den taklingen

Spillerreaksjoner: Victor Lindelöf var fornøyd med egen innsats mot Brighton.

Publisert Sist oppdatert

Ashley Young ble tungen på vektskålen med sitt mål etter 65 minutter, og landslagsspilleren leverte til langt over godkjent denne ettermiddagen på Old Trafford.

Forestillingen sett over det hele var så som så – men tre poeng er alt som betyr noe. Og de ble værende på Old Trafford.

Victor Lindelöf gjorde også sin beste kamp i United-drakt så langt, og fikk både José Mourinho og Old Trafford til å reise seg med en susende takling i andre omgang.

– Nyter å spille fotball

– Ja, det var en tøff kamp. Poengene er viktigst, for vi spilte ikke vårt beste i dag. Vi prøver å spille så godt som mulig, men det gikk ikke i dag, sa Lindelöf til MUTV etter kampslutt.

Svensken har fått mye kritikk etter overgangen fra Benfica i sommer, men selv understreker han at han bare fokuserer på United – og eget spill.

– Jeg nyter å spille fotball, og jeg elsker å spille på Old Trafford med fansen i ryggen. Dette var en bra dag for meg.

Snaue ti minutter ut i andre omgang var Brighton på vei fremover i banen, men plutselig var «the ice-man» på riktig sted og satt inn en takling det luktet krutt av.

Se ansvarlig redaktør Dag Langerøds tanker umiddelbart etter kampslutt:

– Det var en 50/50-situasjon, og jeg tenkte bare at jeg måtte vinne taklingen. Vi prøver å gjøre jobben vår defensivt, og vi hater å slippe inn mål.

Selv om forsvars-kollega Ashley Young sendte ballen i retning mål, er det klart at det regnes som et selvmål. Det er ikke svensken helt enig i.

– Jeg tenker at det er Youngs mål, for det var en bra prestasjon. Vi trengte denne seieren før det tette kampprogrammet, og nå handler det bare om å restituere oss etter beste evne, sa Lindelöf etter kampslutt.

– Prøver å ta målet

Han fikk kanskje ikke målet i sitt navn, men Ashley Young la ned en vanvittig innsats som Uniteds venstreback mot Brighton.

– Godt å vinne igjen, spesielt hjemme. Vi trengte disse poengene. Vi ble bedre i andre omgang, og fikk endelig målet, sa Young til MUTV etter kampslutt.

Om selve målet sier Young at han ønsker å få det kreditert, men innser at slaget er tapt.

Første United-mål i 2017 kom endelig for Ashley Young.

– Jeg prøver å ta målet, men det er tydeligvis et selvmål, sier Young med et flir før han fortsetter:

– Lag kommer hit og spiller som det er en cupfinale, og vi var ikke gode nok i første omgang. Det ble bedre i andre, men vi må være klare for utfordringen. Vi slipper ikke inn mål, og det er bra. Det er viktig å ta poengene, for nå skal vi spille noen vanskelige bortekamper. Alle poeng betyr mye denne sesongen.

Powered by Labrador CMS