Nytt spillerkjøp!

United er enige med portugisiske Vitoria de Guimaraes om kjøp av den 20 år gamle spissen Bébé.

Publisert Sist oppdatert

Kjøpssummen er ikke oppgitt, og handelen vil gå i orden så fremt spilleren består den obligatoriske legesjekken. Det er ManUtd.com som opplyser dette sent onsdag kveld.

I motsetning til Uniteds offisielle hjemmeside, opplyser vanligvis etterrettelige The Guardian at United skal betale £7.4 millioner for spissen, hvis hele og fulle navn lyder Tiago Manuel Dias Correia.

Det er bare fem uker siden han kom til Vitoria de Guimaraes på en femårskontrakt fra 3. divisjonsklubben Estrala da Amadora. Bébé er derfor en forholdsvis ukjent spiller i hjemlandet, hvor han skal ha tilbrakt deler av oppveksten som gatebarn.

Tipset av Queiroz

Det er Sir Alex’ tidligere høyrehånd, nå portugisisk landslagssjef, Carlos Queiroz, som har anbefalt United å hente Bébé til Old Trafford. Sir Alex skal selv ha møtt spilleren for første gang for to dager siden, i forbindelse med at han fløy til Portugal for å være karaktervitne for Queiroz, som er anklaget for fornærmende opptreden overfor et antidoping-team.

Rask og teknisk

Bébé beskrives som en hurtig, teknisk begavet spisstype, med en spesielt sterk høyrefot. Med sine 188 cm på strømpelesten rager han også høyt i luften. Han har havnet flittig på scoringslisten under Guimaraes’ sesongoppkjøring, og kan, ifølge Carlos Queiroz, meget vel bli en spiller å regne med for fremtiden.

Hva mener du om det overraskende kjøpet? Katten i sekken, eller en genistrek av Sir Alex? Logg inn og si din mening!

Powered by Labrador CMS