Debut: LC, 20. sept. 1995, York City (h) 0-3
Siste kamp: LC, 20. sept. 1995, York City (h) 0-3
Etter United: Scunthorpe (lån), Tranmere, Portadown, Glentoran
Landskamper/mål: Nord-Irland 7/0

Utvist i første kamp!

Ja, irske Patrick McGibbon opplevde faktisk å få marsjordre i sin debutkamp – som også viste seg å bli hans eneste opptreden for United!

Det skjedde i det famøse hjemmemøtet med 2. divisjonsklubben (nivå 3) York City i Ligacupens 2. runde, 20. september 1995. Fem minutter ut i 2. omgang, på stillingen 1-0 til gjestene, felte debutanten en York-spiller på vei igjennom, og ble prompte sendt av banen.

I løpet av de neste tre minuttene sikret de på forhånd nederlagsdømte seg en sensasjonell 3-0-seier med to kjappe scoringer, den første av dem på straffesparket som ble forårsaket av McGibbon.

Den uheldige midtstopperen fikk altså ikke flere kamper for Uniteds førstelag. Isteden ble han lånt ut til Swindon, og siden til Wigan Athletic. I sistnevnte klubb gjorde han sine saker så bra at det resulterte i permanent kontrakt.