Manchester United v Arsenal - Premier League

Spillerbørsen: – Ronaldo kan ikke ofres, Rangnick!

Ralf Rangnick var vitne til en portugisisk festaften på Old Trafford med 801-målsmannen Cristiano Ronaldo i hovedrollen.

David de Gea – 6.5
Kveldens ulykkesfugl, godt hjulpet av Fred. Får heller ikke eksepsjonell service av forsvaret sitt på 2-2. En veldig god redning på et hjørnespark, og et par enkle.

DOMMEN: David de Gea og Martin Atkinson rett før 0-1-scoringen til Arsenal godkjennes.

Diogo Dalot – 6.5
Første start i ligaen siden oktober 2019. Klarer seg greit. Fin stikker til Rashford før 2-2-scoringen.

Victor Lindelöf – 6.5
Fremstår igjen tryggere og ryddigere enn Maguire. Samtidig er ikke United-forsvaret like solid som det var på Stamford Bridge.

Harry Maguire – 5.5
Kapteinen har hatt en vanskelig høst og bør nok levere bedre enn han gjorde mot Arsenal for å overbevise Rangnick om at han er selvskreven.

Alex Telles – 6.5
Brasiliansk og lidenskapelig duell mot Martinelli på venstrekanten. Energi og angrepsvilje. Vikariert for Shaw på overbevisende vis.

BRASSEDUELL: Alex Telles og Gabriel Martinelli møtte hverandre på Old Trafford.

Scott McTominay – 7
Ingen bombe at skotten pådrar seg kampens første kort. Kan bli en viktig gegenpresser for Rangnick.

Fred – 7
Det 44. minutt ble litt av et vendepunkt for Fred. Gjør opp for en ganske fryktelig førsteomgang med De Gea-stempling, flere ballmist og tapte dueller mot Partey med målgivende på 1-1-scoringen rett før pause. Så skaffer han det avgjørende straffesparket i en lignende situasjon også. Kan være ekstremt uryddig med ball, men involveringer i to av tre scoringer belønnes.

Jadon Sancho – 8
Oppturen fortsetter. Sancho involvert i scoringer i alle kampene til Carrick. Står bak utligningen til Fernandes og har pasningen til Fred som gir straffespark. Da glemmer vi den stygge feilpasningen etter 30 sekunder. Mye mer effektiv og selvsikker enn for én måned siden. Måtte det fortsette under Rangnick.

MEDVIND: Jadon Sancho har vist god form de siste kampene. Her mot Martin Ødegaard.

Bruno Fernandes – 7.5
Et vendepunkt? Dette var gode, gamle Bruno. Kreativ og presis dirigent. Feirer 100-kampsjubileet med en enkel, men vakker scoring. Hans 45. i United-drakt.

Marcus Rashford – 7
Stein i skoen og manglende eksplosivitet før pause. En helt annen spiller etter. Fortjener en stor takk av Ronaldo for smart målgivende.

Cristiano Ronaldo – 8
Det enkle er ofte det beste. Den desperate jakten etter mål nummer 800 lykkes med to av de enkleste målene han har scoret. Før den tid hadde 36-åringen registrert to lomper, en Rooney-variant, og et brassespark. Rangnick er en trener som setter kollektivet foran individualistene. Men Ronaldo kan ikke ofres, noe både portugiseren og United-fansen viste på Old Trafford.

Jesse Lingard, Anthony Martial og Donny van de Beek spilte ikke lenge nok til å få karakter.