Crystal Palace v Manchester United - Premier League

Spillerbørsen: «Én ting var Weghorst best på»

David de Gea – 7
Redder United to ganger, men det presise frisparket til Olise på overtid koster spanjolen en «clean sheet» og laget to poeng. Enorm redning når han får tuppen av en finger på skuddet til Edouard før pause, og hindrer scoring på hjørnespark i innspurten.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Croydon-gutten involvert i mye av det United foretar seg på høyresiden i sitt gamle nabolag. Signaturtakling på Zaha foran De Gea i kampens siste minutt. Bør være selvskreven mot Arsenal.

Raphaël Varane – 6.5
Brukbar kontroll sammen med sin vante makker, også når United settes under press det siste kvarteret.

Lisandro Martinez – 6.5
Kanskje vært rusten, men fortsatt like tøff. Feirer 25-årsdagen med hodebandasje etter en vond presang fra Mateta og et gult kort tidlig i andreomgang.

Luke Shaw – 6.5
Har både innlegg til Weghorst og er selv nær scoring på halvvolley. God kontroll på Zaha.

Casemiro – 6
Ti tunge minutter for ringreven. Først pådrar han seg det gule kortet som gjør at han mister søndagens toppkamp mot Arsenal. Deretter misbruker han muligheten til å dytte ballen i nettet fra kort hold og berge seier på overtid.

Christian Eriksen – 7
Den danske servitøren leverer igjen. Bare Kevin De Bruyne har flere målgivende i Premier League. Dessverre holder det ikke til tre poeng.

Antony – 5
Aldri stille rundt brasilianeren. Krangler med både Mitchell og Fernandes langs krittet. Improvisert lobb fra skrå vinkel, men utretter ikke noe særlig mer før han byttes ut med Garnacho etter 70 minutter.

Bruno Fernandes – 7
Prikker enkelt inn 1-0 når han får massevis av tid og rom foran Guaita. Nesten ett år siden portugiseren scoret i to kamper på rad. Spiller som alltid med høy risiko, noe som innebærer både plusser og minuser på børsen.

MÅLSCORER: Bruno Fernandes gjorde 1-0 mot Crystal Palace, og noterte seg dermed med sitt 100. målpoeng for klubben.

Marcus Rashford – 6.5
Så var det stopp. Ikke gått målløs av banen i United-drakt siden november. Kommer ikke til de store sjansene, men åpner Palace-forsvaret på 1-0 når han stikker igjennom til Eriksen.

Wout Weghorst – 6.5
Største United-spiss siden Zlatan Ibrahimovic, men 30-åringen på 1,97 presenterer seg ikke med samme stjernestøv som supersvensken. Treffer feil side av nettaket når han får sin første sjanse som United-spiss med hodet. Best med ryggen til mål, noe lagkameratene klarer å utnytte i førsteomgang.

Scott McTominay – 6.5
Kunne fått straffespark etter et par minutter på banen, men får ikke medhold av VAR.