Smalling var størst

Chris Smalling og Phil Jones var helt avgjørende for at United dro i land tre poeng i de hektiske sluttminuttene.

Publisert Sist oppdatert

Det burde blitt en komfortabel ettermiddag på The Hawthorns for United etter 2-0-ledelse til pause. I stedet ble det neglebiting og nerver i høyspenn den siste halvtimen.

Men de tre poengene var utvilsomt uhyre kjærkomne for United og José Mourinho.

Her er vår børs etter Uniteds 2-1-seier mot West Bromwich.

David de Gea – 6
Lenge hadde han lite å gjøre og var våken på Livermores skudd før pause. Et par rutinemessige redninger etter hvilen, men noe slurvete med et par av utspillene. Får minimal hjelp på baklengsmålet, men burde tatt kommandoen i feltet på dødballene mot United.

Antonio Valencia – 6
Mer fokusert på de defensive oppgavene enn backkollega Young på motsatt side, men løser oppgavene greit. Må gi seg med det som ser ut til å ha vært føling med en strekk etter drøye timen. Forhåpentligvis snart tilbake.

Chris Smalling – 8
Virket noe rufsete innledningsvis, men spilte seg stort opp med viktige klareringer og taklinger. Tøff i duellene gjennom 90 minutter og har stålkontroll som forsvarssjefen bakerst. Tar ingen unødige sjanser og leser spillet på forbilledlig vis. Viser hvor viktig han er når United henger i tauene mot slutten.

Phil Jones – 7
Trygg både med og uten ball, men havnet på halvdistanse da West Bromwich fikk sin største sjanse tidlig i 2. omgang. Det er ikke alltid like vakkert når Jones involverer seg, men han er en reddende engel et par ganger mot slutten.

Ashley Young – 7
Stadig villig til å gå i angrep. Det lille hjemmelaget skapte kom i hovedsak på hans kant, men Young gir også United en ekstra dimensjon i angrep selv om ikke valgene hans alltid var de beste. Må overta som høyreback da Valencia ble skadet, og viser sin rutine i måten han løser oppgaven på. Solid.

GOD KAMP: Ashley Young var stødig både på venstre- og høyresiden i forsvar.

Ander Herrera – 6
Noe upresis i starten, men spiller seg opp og er sentral før pause. Forsvinner mer etter hvilen når han blir løpende mellom. Mange pasninger, men skaper ikke all verden med dem. Involvert i mange dueller, men taper mange av dem. Trolig den som må vike plass når Paul Pogba returnerer.

Nemanja Matic – 6
Holder på ballen som ingen andre og leverer lenge en bra kamp uten å briljere, men sliter med å holde balansen i laget etter hvilen. Får trekk for slapp innsats på baklengsmålet som han burde løst bedre.

Juan Mata – 6
Noe usynlig i starten, men ble gradvis me rog mer toneangivende for det United foretok seg fremover. Fikk United-maskinen til å male på da United koblet grepet i 1. omgang. Blir litt for enkel i duellene som førsteforsvarer og blir nesten helt borte etter hvilen.

Jesse Lingard – 7
Kombinerer fint med både Lukaku og Mata gjennom store deler av 1. omgang. Scorer det viktige 2-1-målet med god hjelp, og er et uromoment i store deler av kampen. Blir likevel borte mot slutten i likhet med resten av angrepsrekken, men bidragene hans før pause var viktige.

VIKTIG FØR PAUSE: Jesse Lingard besørget 2-0-målet med litt hjelp.

Marcus Rashford – 6
Nydelig innlegg til Lukaku da belgieren headet United i føringen. Konstant uromoment på kanten. Pådrar seg et unødvendig gult kort. Blåser en stor mulighet ti minutter etter hvilen. Etter det gule kortet virket Rashford preget og kom aldri skikkelig inn i kampen igjen.

BLE BORTE: Marus Rashford startet bra, men forsvant.

Romelu Lukaku – 7
Det var en oppofrende og frisk utgave av Lukaku som ga West Bromwich-forsvaret mer en nok  gjøre før pause. Nydelig hodestøt som sendte United i føringen da hodeduellen med Kieran Gibbs ble rått parti. Fortsatte å skape trøbbel for et usikkert hjemmelag til tross for at han gikk seg fast en del ganger. Sliter tungt den siste halvtimen, men får heller ingen hjelp fra laget. Får pluss for målet og at han vinner et stort flertall av duellene han er involvert i.

Marcos Rojo – 4
Virket rett og slett ikke klar da han ble kastet inn på venstrebacken, og har et par uheldige involveringer, blant annet på målet. Er rett og slett ikke et godt alternativ på venstreback.

 

Powered by Labrador CMS