«Simpelthen verdensklasse»

Han styrte midtbanen, kriget i duellene, serverte flere pasninger enn noen annen spiller på Craven Cottage, men viktigst av alt? Paul Pogba scoret et mål i verdensklasse.

David de Gea – 7
Vanskelig å gjøre noe med scoringen. Hadde ellers lite å sysle med i London-regnet. Tok det Fulham hadde å by på etter pause, inkludert en god beinparade på skuddet fra Ruben Loftus-Cheek.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Meget svak start av høyrebacken. Opphevet offsiden da Fulham fikk en pangstart etter bare fem minutter. Var også på etterskudd da Cavaleiro og Fulham fikk en god mulighet drøye fem minutter før hvilen. Mistet også ballen altfor ofte de første 45 minuttene. Klart bedre etter hvilen.

IKKE PATENT: Aaron Wan-Bissaka hadde en meget svak 1. omgang mot Fulham.

Eric Bailly – 6
Merkelig manøver da han ville sette Lookman i offside. Det hadde han lyktes med dersom ikke Wan-Bissaka hadde opphevet offsiden, men det var likevel et svært dristig valg. Kom seirende ut av de fleste duellene og duellkraften hans var god å ha mot slutten.

Harry Maguire – 6
Brukbare muligheter til å stange United i ledelsen både før og etter hvilen. Ikke så dominant i duellspillet som vi er vant til å se. Hadde likevel bra kontroll etter den vanskelige starten.

Luke Shaw – 7
Gjør en strålende jobb i angrepet før Uniteds utligning med et langt sugende offensivt løp. Klarte seg bra defensivt, men ble slått tunnel på to ganger i starten av 2. omgang. Det ødelegger ikke helhetsinntrykket av en ny god kamp av Shaw.

Fred – 7,5
Villa ha, og skulle hatt, straffespark tidlig i 1. omgang. Jobber og sliter på midten og gjør grovarbeidet på sedvanlig pålitelig vis. Viser en herlig fightervilje.

Paul Pogba – 8,5
Glipper i markeringen på Lookman i forkant av Fulhams ledermål, men til Pogbas forsvar kan en si at avstanden mellom stopperne var enorm og Baillys og Wan-Bissakas inngripener var merkelige. Fikk et tidlig gult kort som også ville brakt tvil og forsiktighet frem hos de fleste spillere. Men franskmannen fortsatte å skape sjanser og vri spillet. Gjør alt selv på scoringen med et langskudd som er i verdensklasse. Strødte også om seg med klassepasninger. Da tilgir vi et par balltap.

STOR KAMP: Paul Pogba var banens beste på Craven Cottage og scoret et nydelig mål.

Mason Greenwood – 5
Fikk muligheten fra start, men grep den ikke. Tafatt og ikke i stand til å sette sitt preg på kampen. Nesten litt merkelig at han spilte så mye som 85 minutter.

Bruno Fernandes – 6,5
Som vanlig mye involvert i det United skapte. Traff stolpen like før Cavanis utligning, og besørget innlegget som keeper Areola mistet i beina til veteranspissen. En kamp på det jevne av portugiseren og måtte se midtbanemakker Pogba stjele rampelyset. Pluss for et par defensive involveringer.

Anthony Martial – 5
Er inne i en blindgate om dagen. Prøver ofte på det vanskelige, men mangler intensiteten og tilstedeværelsen i spillet som Cavani har i rikelig monn. Det spøker litt for plassen på laget nå, for veteranspissen viser langt bedre takter om dagen.

Edinson Cavani – 7,5
Viste seg som den eminente målsniken han er da han var våken på returen fra Fulham-keeper. Burde stanget inn 3-1 like etter Pogbas stjernetreff, men jobber og sliter både med og uten ball. Solid kamp og en utrolig viktig scoring.

BOOOM: Edinson Cavani feirer scoringen sin på tradisjonelt vis.

Scott McTominay, Marcus Rashford og Nemanja Matic spilte for kort tid til å få karakter.