– Se nøye på dette bildet. Slik ser kvalitet ut

Bakgrunn for børsen: – Et fantastisk resultat, to deilige mål og enda en null, men dette var langt i fra feilfritt. Det var noe bra gjerne etterfulgt av noe dårlig. Derfor varierer børsen, selv om det grunnleggende selvsagt er en meget sterk seier mot den regjerende Europa League-mesteren og 4. plassen i Premier League.

David de Gea – 6,5
Deilig med ny null, hans tredje strake. Chelsea hadde noen sjanser, det var av og til litt kaos bakover, spesielt på cornere utover i kampen, men nesten ingen avslutninger mellom stengene. Da De Gea virkelig måtte i aksjon, i sluttminuttet, slo ballen i stolpen.

Eric Bailly – 7,0
Første kamp siden 28. april 2019 og var seg selv på en måte. Spilte seg først godt ned (nærmere 5,0) og så opp. Begynte kampen med feilpasning, fulgte opp med en nesten-feilpasning og Solskjær ristet på hodet før Bailly reddet en sjanse til corner som siste mann, brøt høyt flere ganger og også driblet i eget feil. Fulgte opp med en livsviktig og fantastisk takling på Kovacic mot slutten.

Harry Maguire – 8,0
Endelig. Der satt målet på hodet etter en deilig corner fra Bruno Fernandes. Også veldig god kontroll på Batshuayi, og flere klareringer på corner. Ny, god kamp, men det sparket i skrittet til Batshuayi….vel, hadde han vært Chelsea-spiller så ville jeg ropt på rødt kort. Unødvendig. Men: Da han slapp unna så er det viktigste at han var en bauta i stopperspillet sitt.

Luke Shaw – 7,0
Solid defensivt i det meste av kampen, og også med fremover noen ganger. Må få klar pluss på det. Så ble United (Shaw, Williams, Matic) overspilt da Giroud trodde han reduserte, men centimeterne reddet United via VAR.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Variabel i selve spillet, men plutselig, i 45. minutt, en flott kombinasjon og et nydelig innlegg på hodet til Martial. Målgivende fra back? Det elsker vi faktisk, og det gir et klart pluss, selv om samspillet med Bailly – og kontrollen på høyresiden ikke var optimal.

Brandon Williams – 6,5
Noe mer stillestående enn jeg ønsket før pause. Et par gode kombinasjoner, men litt for ofte valg bakover i banen med ball – selv om det nok også hadde litt å gjøre med få gode alternativer fremover.

Fred – 7,0
Da Kanté forsvant ut med skade tidlig for Chelsea så ble Freds banens store ballvinner. Det lugget riktignok noe med valgene rett etter gjenvinningen, men flere gode brytninger – og noen nestenbrytninger høyt i banen. Også en fin kombinasjon med Bruno Fernandes etter 12 minutter, men skuddet ble blokkert, og nær målgivende til Ighalo på overtid. Skal også ha pluss for måten han beskyttet Martial på etter Zoumas ville takling (selv om han fikk gult).

Nemanja Matic – 5,0
I alle dager! Så mange feil med ball som han leverte før pause er det sjelden jeg har sett fra serberen. Var i god form i januar, men virket faktisk direkte rusten etter ferien og vinterpausen. Nede på 4,5 før pause, men ok totalt sett etter pause gir ham et lite hopp.

Bruno Fernandes – 8,5 (ut for Dalot 90+2)
Jeg ble så glad. Vi ønsket en kreativ spiller med teknikk og gode valg offensivt. Hva var det vi så før pause på Stamford Bridge, og det i en omgang som ikke var spesielt bra fra United? Jo, en kreativ spiller med teknikk og gode valg. Stod bak en god mulighet (kombinasjon med Fred) og Uniteds eneste sjanse før målet (Martials skudd utenfor). Så en herlig corner og målgivende til Harry Maguire og et frispark som smalt i stolpen. Det er lenge siden vi virkelig har kunnet tro på noe spesielt fra en offensiv midtbanespiller i United (med Pogba ute), men mot Chelsea var han selve definisjonen på kvalitet. Så forsvant han litt ut av kampen etter 2-0, men han må belønnes rått for det han her ga oss frem til det.

Daniel James – 6,0 (ut for Pereira 80)
Fant rom i mellomrommet et par ganger og spilte opp venstresiden på noen av dem, men totalt sett for lite involvert samtidig som han gikk seg fast de gangene han forsøkte seg på noe.

Anthony Martial – 6,5 (ut for Ighalo 90+1)
For å være helt ærlig. Direkte svak i 35 minutter. Så en flott kombinasjon med Bruno som endte med skudd utenfor og en majestetisk heading, en heading vi nesten ikke trodde han hadde i seg, til å gi United 1-0. Hans niende ligamål. Jeg ga ett helt plusspoeng for det fantastiske målet, men med en meget svak start og en ok avslutning så ble det ikke mer enn 6,5.

Andreas Pereira (inn for James 80), Odion Ighalo (inn for Martial 90+1) og Diogo Dalot (inn for Fernandes 90+2) spilte for kort tid til å få karakter.