– Så utrolig riktig valg, Ole Gunnar!

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter seieren borte mot Norwich.

BAKGRUNNEN FOR BØRSEN: – United kunne fort vunnet 6-1 eller mer i denne. Tim Krul, Norwich-keeperen, slipper inn tre, men er likevel kanskje banens gigant med to strafferedninger og flere redninger alene med United-spillerne. Da United gikk opp i 3-0 var det vel 9-2 i store sjanser – og jeg understreker der STORE sjanser. Det sier litt om Uniteds overlegenhet. Det eneste klare minuset var egentlig de siste minuttene, da vi ga bort en redusering og lot oss stresse unødvendig.

David de Gea – 6,0
Veldig lite å gjøre, og det lille som kom gikk med ett unntak (som gikk rett på ham) utenfor. Passiv én gang på langpasning inn i egen 16-meter.

Aaron Wan-Bissaka – 8,0
God før pause. Da gjorde han jobben. Så strålende etter pause. Da stoppet han Hernandez, overganger og slo også gode pasninger i lengderetning til James.

STRÅLENDE ETTER PAUSE: Aaron Wan-Bissaka gjorde knapt en feil etter pause. Kun positive involveringer.

Victor Lindelöf – 6,5
Så godt som full kontroll med Maguire. Kun smårusk å trekke for.

Harry Maguire – 6,5
Rotet seg bort én gang før pause, men var også den som tidlig tok med seg ball fremover i rom og brukte pasningsfoten sin på å slå over ledd noen ganger- akkurat det vi ønsker.

Ashley Young – 6,0
Greit nok før pause og egentlig totalt sett, men Norwich kom til to sjanser fra hans side – den ene etter at han ble rundlurt i 2. omgangen. Pluss for å være en del av en backrekka som stort sett hadde god kontroll og for gjenvinningen før 3-0, men minus for at han så ut som den åpenbare svake leddet i denne kampen.

Scott McTominay – 7,5
Flott 1-0-mål, og den siste halvdelen av 1. omgang virket det som om han vant absolutt alle dueller. Så fikk vi det aller beste – det fortsatte etter pause. Så kom det dessverre et gigantisk trekk for en stygg ballmist på egen halvdel før hjemmelagets redusering. Der røk 8eren.

EN FEIL: Scott McTominay var veldig god de siste 70 minuttene – med ett unntak, da Norwich reduserte.

Fred – 7,0
Trygg både i det enkle og det litt mer oppfinnsomme. Vokste i selvtillit utover i 1. omgangen, ga nesten ikke bort ball og vant den tilbake mye. Kort sagt: Så godt som perfekt 1. omgang. Var da på 7,5. Et par ballmist som ga overganger mot etter hvilen trakk ned og selv om det ble en sterk 7er, så synes jeg ikke han er helt på James- og Rashford-nivå i denne. Likevel en meget god kamp.

Daniel James – 7,5 (ut 80 mot Lingard)
Nydelig målgivende til Rashford, også et annet nydelig innlegg som sendte Martial alene med keeper og skaffet også en straffe med farten sin. Uromoment igjen, og evnen til å se gjennombrudd og ha kvalitet nok til å sende de avgjørende pasningene er kanskje enda en ting på registeret hans.

Andreas Pereira – 6,5 (ut 82 mot Garner)
Gode cornere, nesten endelig får vi si på vegne av United. Dermed så vi ofte farlige ut på dødballer. Solid nok ellers også, flink til å rullere med de andre offensive spillerne i det høye presset, men ble mer usynlig i 2. omgang.

Marcus Rashford – 8,0
Bra løp og herlig avslutning alene med keeper til 2-0, minus for straffebommen, litt grådig en annen gang da han kom alene med keeper litt skrått, men igjen meget god. Nydelig forarbeid til Martials 3-0.

Anthony Martial – 8,5 (ut 75, mot Greenwood)
Så utrolig riktig valg, Ole Gunnar! Vi i Supporterklubben snakket litt om å fortsette med de samme 11 som mot Liverpool, å la Martial få bruke tid på å komme tilbake, men franskmannen rettferdiggjorde sin egen start. Bevegelig og endelig hadde vi også en spiss som klarte å ta imot ball med rygg mot mål. Med Martial og James – så ble det mer rom for Rashford. Vinn-vinn for alle. Minus for straffebommen, og utrolig at han ikke fikk enda et mål etter en vanvittig Krul-redning etter cirka 20 minutter. To kamper etter comeback. To mål. Kunne hatt tre-fire alene i denne, og med full uttelling hadde det vært 9 eller også 9,5. Så jo, du vet best, Ole Gunnar!

Mason Greenwood (inn 75 for Martial), Jesse Lingard (inn for James 80) og James Garner (inn 82 for Pereira) spilte for kort tid til å få karakter.