«Overbeviste ikke, men ble uansett helt avgjørende»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs:

David de Gea – 7,5
Rolig dag på jobben før pause, før han må i aksjon ved flere anledninger etter hvilen. To svært kvalifiserte redninger i starten av den andre, før han stoppet Mitrovic med en ny strålende redning i det 66. minutt. Kan ikke belastes for 0-1-målet.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Som regel stødig én-mot-én defensivt, men klarer ikke å skape det store offensivt fra høyrebacken. En kamp på det jevne fra Wan-Bissaka i dag.

Harry Maguire – 6,5
Får sjansen igjen i Raphaël Varanes skadefravær, og kapteinen klarer seg greit. Pådrar seg imidlertid et gult kort i en noe klønete duell med Mitrovic, samtidig som at det iblant kan gå litt for tregt med ballen i beina.

Lisandro Martinez – 7,5
Den store sjefen i forsvaret. Bunnsolid i duellene og flere gode pasninger gjennom Fulhams midtbaneledd. Glipper imidlertid markeringen på Fulhams 1-0-scoring når Diop flikker ballen videre til Mitrovic.

Manchester United v Fulham: Emirates FA Cup Quarter Final
FORSVARSSJEF: Lisandro Martinez.

Luke Shaw – 6,5
Ikke den beste kampen vi har sett fra Shaw og mister markeringen på Mitrovic når Fulham går opp i ledelsen. Varter imidlertid opp med en assist til Sabitzer som sørger for 2-1, selv om Fulham allerede da var nede i ni mann.

Scott McTominay – 6
Får den nærmest umulige jobben med å erstatte en suspendert Casemiro. Klarer seg greit, med noen gode gjenvinninger og defensive involveringer. Kommer til en god mulighet mot slutten av første omgang, men skuddet blir blokkert. Blir byttet ut for Antony i det 57. minutt.

Marcel Sabitzer – 6,5
Klarer seg i likhet med McTominay greit på midtbanen, selv om han ikke klarer å dominere den nevneverdig. Noen positive defensive involveringer, involvert i enkelte angrep, før han scorer det avgjørende 2-1-målet med en lekker hælflikk. Har i likhet med resten av laget god kontroll i sluttminuttene.

Jadon Sancho – 6
Får sjansen framfor Antony og Facundo Pellistri. Sliter lenge med å involvere seg, før han står bak avslutningen som gir Fulham først ett – så to røde kort + en straffe! Er også tredjesist på 2-1-scoringen. Sancho overbeviste ikke i dag, men blir uansett avgjørende for at vi snur kampen.

Bruno Fernandes – 7,5
Jobber som alltid utrettelig, men varierer en del i dag i det offensive. Finner ikke lagkameratene på samme måte som han ofte gjør. Blir imidlertid helt avgjørende i snuoperasjonen. Setter straffesparket sikkert i mål, involvert i 2-1-scoringen og setter inn 3-1 på overtid.

TOMÅLSSCORER: Bruno Fernandes.

Marcus Rashford – 6,5

Starter ute mot høyre, men blir kjapt trukket over på venstresiden som jo er hans foretrukne side. Er den store angrepstrusselen i laget, selv om han ikke er involvert i noen av scoringene i dag.

Wout Weghorst – 5,5
Kommer til en god mulighet i første omgang, men skuddet er svakt og går rett på keeper. Er ellers involvert i et par angrep hvor han linker opp medspillere, men er ikke en direkte trussel for Fulham-forsvaret.

Antony – 7
Blir byttet inn i det 68. minutt, og da skjer det mer ute på høyresiden. Er helt sentral i kampens avgjørende øyeblikk, når han setter fart ute til høyresiden og finner Sancho med en presis stikker. Kunne endt opp med med scoring i sluttminuttene, men uansett et positivt innhopp fra Antony.

Fred kom inn i det 83. minutt, men spilte for kort til å få karakter.