Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 7,0
Sjanseløs på scoringen, en fin redning (som han skal gjøre) like før pause, men det var alt han måtte gjøre før pause. Etter kampen noen gode redninger på viktige tidspunkt og dermed en bidragsyter til seieren.

Aaron Wan-Bissaka – 7,5
God kontroll defensivt før pause. Også med offensivt noen ganger, men uten nok kvalitet til da å utgjøre en forskjell. Etter pause spilte han så først opp Pogba før 1-1, og så opp Greenwood før 2-1. Ja, han ble også spilt over en gang på defensiven, men her ble han helt avgjørende for at United snudde til seier.

Victor Lindelöf – 6,5
Hadde egentlig full kontroll i 45,59 minutter defensivt før pause, men hakket for passiv mot målscoreren – selv om det også var et lykketreff fra Villa-spilleren. Hadde dog også et par gode pasninger i bakrom som utliknet det minuset. Overspilt en gang også etter pause, men totalt sett viktig for et ganske godt forsvarsspill.

Harry Maguire – 6,5 (ut for Bailly 78)
Bunnsolid mot Watkins, og hjemmelaget skapte kun den ene sjansen (som egentlig ikke var en sjanse), men som gikk gikk inn takket være et supertreff.

Luke Shaw – 7,5
Egentlig full kontroll mot Traore defensivt, og Uniteds største offensive trussel de første 45. Kom gang på gang i gode posisjoner. Kunne scoret selv tidlig, skapte sjanser for andre og forsøkte seg med gode løsninger som United dessverre ikke utnyttet. Noe mer normal 2. omgang, men viste igjen hvor god og viktig han er for dette United-laget.

shaw42

Scott McTominay – 5,5
Svak før pause. Mislyktes flere ganger i duellspillet, ga bort ballen flere ganger – to ganger mindre enn 25 meter fra eget mål. Var også mannen som mistet ballen på 20 meter rett før 1-0-scoringen. Var imidlertid en helt annen spiller etter pause. Klinket da til i duellene, og bidro til at United snudde til seier.

Fred – 7,0
God. Flere gjenvinninger, flink til å bryte motstandernes spill og flink til å spille opp lagkameratene slik at United fikk overgangsmuligheter. Er ikke den som alltid som gjør seg mest synlig for TV-kameraene, men var viktig for United i denne kampen.

Mason Greenwood – 7,0 (ut for Cavani 65)
1. omgang ble en nesten-omgang, hvor ballen bare nesten spratt hans vei. Etter pause så en herlig vending og avslutning som ga United 2-1 – en påminnelse om nøyaktig hva han er god for. Har hatt en vanskeligere andre-sesong, men står nå med sju mål på de ti siste kampene den siste halvannen måneden, sju scoringer på 714 minutter med spill – noe som betyr nesten en scoring per 90 minutter på banen. Fortsatt er han altså også fem måneder unna å fylle 20 år.

masas

Bruno Fernandes – 6,0 (ut for Matic 86)
Mislyktes med alle sine kreative forsøk før pause, Uniteds svakeste med McTominay da, men bedre etter pause da det fungerte bedre rundt ham. Igjen en bunnsolid straffe – hans tredje mot Villa på tre kamper.

Paul Pogba – 6,5
Ok start, men falt mer ut av det utover i 1. omgangen. Tok imidlertid tak etter pause. Flott løp, ballkontroll og bruk av kroppen som ga straffen som ordnet 1-1 og mer på de siste 45.

Marcus Rashford – 6,5
Litt det samme som Pogba, sentral i starten, involvert i alle Uniteds fire første muligheter i kampens første 22 minutter, før han forsvant litt ut av kampen. Forsøkte i 2. omgang, men mislyktes med mye før han traff Cavanis hode med et perfekt innlegg.

Edinson Cavani – 7,0 (inn for Greenwood 65)
Jeg skrev først: Gjorde seg egentlig kun bemerket for sin defensive innsats, der han blant annet klarerte flott for å hindre en Villa-sjanse, og til slutt et flott løp på et flott innlegg, og en klassisk Cavani-heading som satte punktum. Dermed et flott innhopp totalt sett.

Eric Bailly (inn for Maguire 78) og Nemanja Matic (inn for Fernandes 96) spilte for kort tid til å få karakter.