Her er Supporterklubbens børskarakterer etter 3-1-seieren mot Crystal Palace.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som trillet børskarakterer.

Crystal Palace 1–3 Manchester United

Premier League, Selhurst Park, 27. februar 2019

Mål: 0-1 Romelu Lukaku (33.), 0-2 Lukaku (52.), 1-2 Joel Ward (66.), 1-3 Ashley Young (83.).

Crystal Palace: Guaita; Ward, Tomkins, Kelly, Van Aanholt (Kouyaté, 83.), Milivojevic, Schlupp, McArthur (Meyer, 61.), Townsend, Zaha, Batshuayi (Benteke, 78.).
Ubenyttede innbyttere: Hennessey, Dann, Riedewald, Ayew.

Manchester United: David de Gea; Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred (James Garner, 90.), Diogo Dalot (Eric Bailly, 77.), Paul Pogba, Alexis Sánchez (Marcus Rashford, 77.), Romelu Lukaku.
Ubenyttede innbyttere: Sergio Romero, Marcos Rojo, Andreas Pereira, Tahith Chong.

David de Gea – 6
Ble egentlig ikke satt på altfor mange prøver, men et par dårlige utspill trakk ned.

Ashley Young – 7
På etterskudd defensivt et par ganger før pause, men spilte seg opp etter hvilen – og avgjorde altså med en glimrende avslutning fra skrått hold etter at han ble flyttet frem som høyreving på tampen. Må ta skylda for det lange rotet som til slutt endte med reduseringen, da han mistet ballen til Zaha på kanten.

Chris Smalling – 7
United slapp til et par sjanser, men litt vanskelig med skyldspørsmålet på noen av dem. Inntrykket var likevel at United hadde ok kontroll sentralt i banen. Tredje sist på 2-0.

Victor Lindelóf – 7
Fin målgivende til 2-0, og stort sett god kontroll på venstresiden med Shaw – med unntak av da United rotet det til som lag ved reduseringen – men det var mest United som lag som skuffet da – med elendig forsvarsspill over en 15 sekunders periode.

SOLID IGJEN: Victor Lindelöf hjalp Luke Shaw med å stenge for Palace – i alle fall i de største periodene av onsdagens kamp.

Luke Shaw – 7
Glimrende raid til 1-0, og kontroll i det meste av kampen ellers. Imidlertid på etterskudd på reduseringen, riktignok etter meget svakt forsvarsspill av hele laget. Hadde det ikke vært for reduseringen kom på «hans» mann, så ville han vært på 7,5.

Scott McTominay – 7
Bunnsolid. Trygg i pasningsspillet, turte innimellom også å spille gjennom ledd og tok for seg i duellene. Fikk en egen kamp i kampen med Wilfried Zaha, men vek ikke en centimeter fysisk. Bra.

Fred – 6 (ut for Garner 90)
Variabel i comebacket. Enkelte gode langpasninger og kombinasjoner, men også noen feilpasninger – i tillegg til at han forsvant litt i perioder. I alle fall for meg.

COMEBACK: Fred var variabel i comebacket sitt.

Paul Pogba – 7
Målgivende til 3-1, og la ned helhjertet innsats i en litt uvant rolle til høyre – en del sammen med Dalot. Noen gode kombinasjoner med Dalot og Lukaku underveis, men for andre kamp på rad så var det arbeidsinnsatsen som nesten gledet mest.

Diogo Dalot – 6,5 (ut for Bailly 77)
Høyrekant – og kunne gå av banen med hodet hevet etter å ha spilt fra start i en uvant posisjon. Et par gode raid og et par gode kombinasjoner med Pogba og nesten målgivende til Pogba, som headet over, i starten av 2. omgang.

Alexis Sánchez – 6 (ut for Rashford 77)
Et par gode involveringer, men fortsatt variabel ute på venstrekanten. Det beste var innsatsen han la ned.

JOBBET HARDT: Det var det beste med denne prestasjonen hans.

Romelu Lukaku – 7,5
Først bommet han på en gigantsjanse. Så ble han helt avgjørende for at United kunne reise hjem med tre poeng. Kontant avslutning i hjørnet til 1-0, glimrende til 2-0 etter at Smalling og Lindelöf vant dueller i feltet etter en corner og så sterkt delaktig i opprullingen til 3-1 da han la igjen til Pogba som foret Young. Det er umulig ikke å gi stor ros til en spiss som scorer to og er involvert i et tredje mål. Variabel i spillet ellers, med noen stygge ballmist, men også flere gode involveringer.

Marcus Rashford, Eric Bailly og debutant James Garner spilte for kort tid til å få karakter.