Sett din egen børs her:

Tom Heaton – 7,0
Hans første kamp fra start for United. Aldri ordentlig satt på prøve, og trygg både med ball i beina og i feltarbeidet.

Diogo Dalot – 6,5 (ut for Wan-Bissaka 34)
Burde scoret tidlig og som alltid et offensivt våpen i en kamp United dominerte i, men så ut med en mistenkt skade. Ryker lørdagens derby, eller varslet han tidsnok til at det kan være håp?

Harry Maguire – 6,5
Så mer ut som Christian Eriksen enn en midtstopper i 1. omgang, da han gang på gang på gang spilte fri Garnacho i god posisjon på venstrekanten, noe som i starten skapte en rekke sjanser. Overspilt helt på tampen av omgangen, men United klarte å hente seg inn igjen. Noe variabel, men Uniteds beste midstopper denne kvelden.

Lisandro Martinez – 6,0
Fremstod litt rusten. Et par pasninger havnet feil sted og litt ute av posisjon et par ganger før pause, og ikke helt på topp etter hvilen, heller. Jeg skulle veldig gjerne hatt en bedre prestasjon av ham enn dette her, bedre timing, bedre med ball, mer solid og kort sagt mindre rusten – for å ha mer hvilepuls inn mot City-kampen, der han vel skal starte?

martc

Tyrell Malacia – 6,5
Garnacho var «on fire» i starten av kampen, men Malacia bidro etter hvert mye til at United fikk overtall og gjennombrudd på venstresiden. Jeg elsker måten han alltid er et offensiv bidrag, enten ved å holde bredde eller å strekke motstanderne med et løp, men samtidig slet han mer på defensiven utover i 2. omgang. Gikk da fra en 7er til 6,5 hos meg.

Scott McTominay – 6,0
Det var andre som skinte mer fremover i banen, men McTominay tok tak i midtbanekampen tidlig. Da spilte han seg opp hos meg, men han kom mindre bra ut av kampen etter pause i mine notater – deriblant etter en stygg feil på egen halvdel – og da spilte han seg ned igjen.

Fred – 7,0 (ut for Eriksen 61)
Et flott frispark i innsiden av stolpen og ut hadde fortjent en bedre skjebne, og en nydelig frispilling av Wan-Bissaka som endte med et offside-mål for Elanga, men samtidig også målgivende til Antonys 1-0-mål og bra nok ellers. Fremstår som den soleklare nummer tre på Uniteds midtbane.

Antony – 6,0 (ut for Rashford 60)
Må belønnes for å ha scoret det viktige 1-0-målet, bortimot stillestående, men med nydelig kvalitet. Det betyr også scoring i andre kamp på rad. Mindre effektiv ellers, men sikret nok plassen fra start mot City – men slik hadde det kanskje ikke vært hvis Garnacho var høyrekant?

antony223

Kobbie Mainoo – 5,0 (ut for Casemiro 61)
En debut på det jevne, selv om han mislyktes et par av gangene han forsøkte å sette opp litt mer avanserte kombinasjoner. Slet så med å bidra da United hadde en svakere start på 2. omgang.

Alejandro Garnacho – 8,0
Lykted med alt i innledningen av kampen, og det eneste som manglet var at United scoret én, to eller tre mål på de store sjansene han skapte. Jeg noterte første dårlige involvering med ball offensivt etter en halvtime. Fortsatte å forsøke, men uten samme gjennombruddskraft videre i kampen. Man kommer likevel ikke unna at han er et konstant uromoment for motstander og egentlig Uniteds største trussel i begge omganger.  Helt utrolig at han ikke fikk målpoeng, men må banke veldig på døra til førsteelleveren, spesielt i kamper hvor Antony eventuelt skulle slite.

Anthony Elanga – 4,0 (ut for Pellistri 84)
Jobbet hardt i en litt ukjent situasjon, men ble dessverre altfor enkel de gangene han fikk ball i ok posisjoner. Også i soleklar offside den ene gangen United spilte ham nydelig frem og han dyttet ballen i kassa.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0 (inn for Dalot 34)
Solid i starten og involvert i det som kunne blitt en nydelig 2-0-scoring, bare for at det ble avblåst for offside. Ok kontroll på sin side, selv om Charlton kom til et par innlegg i situasjoner der andre spillere skulle hjelpe ham.

Casemiro – 6,5 (inn for Maino 61)
Kom inn for å stabilisere skipet, men lyktes vel bare sånn delvis med det – i en halvtime som lenge ble ganske så febrilsk. Til slutt likevel tredje sist på 2-0 og målgivende til 3-0 offensivt i banen.

Se høydepunktene fra kampen her:

Christian Eriksen – 6,5 (inn for Fred 61)
Tok tak med en gang offensivt, og kunne hatt målgivende og to scoringer etter å ha vært sentral i tre av Uniteds sjanser den siste halvtimen.

Marcus Rashford – 7,0 (inn for Antony 61)
Inne sentralt denne gangen, men egentlig helt usynlig i de første 25 minuttene av den halvtimen han fikk denne gangen. Jeg hadde ham under pari, men så 2 x bang, han satte punktum for kampen med 2-0 og så 3-0 – med en helt herlig kliniskhet.

Facundo Pellistri (inn for Elanga 84) spilte for kort tid til å få karakter.