– Kan nesten ikke forvente mer

Bakgrunn for børsen: – Kampen var avgjort etter en kvalitetsmessig meget god 1. omgang, og de siste 45 ble mer en transportetappe. Derfor var det 1. omgangen som er vektet mest i børsen, med noen justeringer for det som skjedde etter pause. Dette ble også mer en kamp for de offensive spillerne enn forsvarsspillerne, siden bortelaget hadde relativt lite å komme med og også ble ti mann ganske tidlig.

Sergio Romero – 6,0
Et par usikre utspill og ikke helt overbevisende da Maguire havnet i trøbbel på et uspill etter bare tre minutter, men ellers ingenting å gjøre og fikk en ny null på den gode statistikken sin.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Ute av posisjon da Brugge fikk sin ene sjanse før pause, på 0-0, men det var mer lagtaktisk. Ellers greit nok, men lite mer. Gjorde jobben defensivt og hadde et par ok innlegg fra høyresiden som endte uten uttelling.

Eric Bailly – 6,5
Reddet Maguire og Romero da de var i trøbbel etter tre minutter. Ellers satt på svært få prøver, men som med Wan-Bissaka – gjorde jobben solid nok.

Harry Maguire – 6,0
Ikke overbevisende på det lange utspillet etter tre minutter, men ikke satt på flere prøver enn det – og bidro på motsatt side med et par gode pasninger, spesielt ut på venstresiden.

Luke Shaw – 6,5
Doblet mye på venstresiden og hadde også et fint innlegg tidlig, men ellers en av hans mest rolige kamper på lang tid

Scott McTominay – 7,5 (ut for Greenwood 72)
Anonym innledning, men tok stadig større plass takket være sine hurtige og presise pasninger, ofte ut mot Daniel James. Flott plassert scoring i hjørnet. Skulle også hatt målgivende da han åpnet Brugges forsvar bare for at James satte avslutningen utenfor.

Fred – 8,0
Tilbake i «favorittrollen» over til venstre på midtbanen, og en ny, god kamp. God som ballfordeler, men også på flere offensive løp på venstresiden, og ett av disse endte med målgivende til McTominays 3-0-mål og så altså to scoringer de siste ti minuttene. Viste da at han faktisk også kan treffe med avslutninger fra 16-meteren.

Juan Mata – 8,0
Veldig god og litt overalt. Var selve navet i Uniteds gode kamp. Trivdes med et United som turte å stå høyt og hadde mye kvalitet i pasningsspillet og presspillet. Godt skudd tidlig, og nydelig målgivende til Ighalos mål.

Bruno Fernandes – 8,5 (ut for Lingard 65)
Det er nesten ikke mulig å kreve mer av en enkeltspiller enn det Bruno leverte før pause. Nei da, alt var ikke perfekt, men det som er viktig med Bruno Fernandes er at han prøver og faktisk lykkes så mye. Et stolpeskudd, involvert i sjansen som endte med rødt kort og straffe – som han selv satte, tredje sist på Ighalos mål og brøt høyt før McTominays mål – og var også alene med keeper bare for å se Mignolet redde sjansen. Helt avgjørende i det offensive spillet, og også helt uten nykker på defensiven.

Daniel James – 7,0 (ut for Chong 46)
Slet innledningsvis i noen muligheter én mot én, men som mot Watford doblet United mye rundt James, og han var sentral i flere gode kombinasjoner, da det var hans avslutning som ga rødt kort og straffe. Burde scoret på McTominays flotte pasning.

Odion Ighalo – 7,0
Tenk om vi hadde kjøpt Odion før sesongen, da…Nei da, men meget positiv før pause. Var da god med mann i rygg, fikk to gode sjanser, scoring på den ene og leverte egentlig mer enn det vi kunne håpe på i sin første kamp fra start. Mer anonym da alt var avgjort etter pause.

Tahith Chong – 5,5 (Inn for James 46)
Ingen god start. Mislyktes da med flere av forsøkene, men United satte på turboen igjen mot slutten. Var da mer positiv, og fikk da en målgivende til Freds 5-0-mål.

Jesse Lingard – 6,5 (inn for Fernandes 65)
Ikke heldig i de første minuttene etter innhoppet, men veldig god de siste 10-15 minuttene. Var akkurat som om han vokste etter den målgivende pasningen til Fred etter 82 minutter og var god og skapende i resten av kampen. Tredje sist også på 5-0-målet.

Mason Greenwood (inn for McTominay 72) spilte for kort tid til å få karakter. Minimum er altså 20 minutter.