– Kan ikke være tvil. Nå er han førstevalget

BAKGRUNN FOR BØRSEN: – United dominerte totalt før pause, med slet med å komme til store sjanser. Faktisk stod det egentlig 1-1 i store sjanser ved pause. Etter pause brukte United imidlertid bare et kvarter på å avgjøre kampen og fire mål og så godt som full kontroll defensivt er intet annet enn sterkt – uansett om motstanderen ikke var den beste.

David de Gea – 6,5
Nesten ingenting å gjøre, men da bortelaget fikk sin ene store sjanse, på Cantwells skudd i hjørnet etter 44 minutter, lå han der nede med en fin redning – en redning som sikret ro inn i 2. omgang. Det er stor forskjell mellom 1-0 og 1-1 inn i garderoben. Sikker med beina også i denne kampen.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Avgjørende inngripen da United kunne fått en farlig overgang imot etter egen corner, og mange bidrag også offensivt. Skapte overtall på høyresiden flere ganger. Norwich fikk sin sjanse på hans side, men det var fordi Fred plutselig hadde et balltap på midten da Wan-Bissaka var inne sentralt i en duell rett før det.

FLERE OFFENSIVE BIDRAG: Aaron Wan-Bissaka trener ekstra på sine offensive involveringer, og United angrep mye via høyresiden lørdag.

Victor Lindelöf – 7,0
Så stor forskjell kan det være mellom en god og en dårlig partner. Ja, det så i fall slik ut. Egentlig prikkfri. Kontant i duellspillet og god i pasningsspillet. Oste trygghet gjennom hele oppgjøret.

Harry Maguire – 6,5
Et par dårlige pasninger, men ryddet opp da bortelaget nærmet seg Uniteds mål for første gang etter 26 minutter. Solid, selv om han var i skyggen av sin svenske makker i denne.

Brandon Williams – 7,5
Positiv igjen både defensivt og offensivt. Mange offensive bidrag, og skaffet også straffen som Rashford brukte til å sette 2-0. Burde selvsagt scoret på åpent mål på Pereiras pasning, men skuffer egentlig aldri. Har tatt store steg defensivt og spiller med så stor energi og offensiv vilje at det ikke nå kan være tvil om at han er førstevalg. Det betyr at, uavhengig av hvem som velges mot Wolves onsdag så bør Williams spille fra start mot Liverpool borte neste helg.

Fred – 7,0
Tapte noen dueller, plukket opp ballen noen ganger, bommet på noen pasninger og slo så noen fine pasninger. Dette var altså ikke perfekt, men det var en ny, solid kamp fra brassen sentralt på Uniteds midtbane.

Nemanja Matic – 7,0
Veldig sentral som balanseholder på midtbanen. Var noen skjønnhetsfeil her og der, men viktig for at United kunne stå så høyt og dominere så mye som de gjorde.

Andreas Pereira – 7,0 (ut mot Greenwood 71)
Lykkes med mye før pause, selv om det er andre som er enda mer sentrale. Løp i stykker Norwich etter pause, og burde hatt målgivende på et flott løp og pasning til Brandon Williams.

Juan Mata – 8,0
Involvert i det meste før pause. Brøt til og med motstanderen noen ganger, da. Målgivende til Rashford og Martials scoring, nydelig pasning som Martial burde gjort det bedre på før pause og alltid et alternativt da United dominerte stort. Litt synd han ikke klarte å score helt på tampen.

Marcus Rashford – 8,0 (ut mot James 59)
Nye mål – og det med en deilig kontrollert avslutning fra kort hold og så en straffe. Involvert ellers også, veldig bevegelig og var jo også mannen som spilte fri Williams da det endte med straffe som han satte selv. Ser nesten ut til å overvurdere seg selv i flere situasjoner, men lykkes likevel med mye. Et aktivum, en entertainer.

14 MÅL: Kan Marcus Rashford passere både 20 og 25 ligamål denne sesongen? Lørdag kom to nye scoringer.

Anthony Martial – 6,5 (ut mot Gomes 80)
Ikke venn med ballen før pause, og for ofte i denne kampen i vanskelige posisjoner med ryggen mot mål. Flott heading til 3-0, men det var andre som stjal showet i denne kampen.

Daniel James – 6,0 (inn for Rashford 59)
Kom inn da kampen var avgjort og United roet det ned, og var involvert i 3-0-målet. Likevel en rolig dag på jobben hvor det handlet om å gjøre jobben defensivt og offensivt.

Mason Greenwood (inn for Pereira 71) og Angel Gomes (inn for Martial 80) spilte for kort tid til å få karakter.