«Ikke den spilleren vi har lært oss å kjenne de siste månedene»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 5,0

Lite å gjøre med scoringene. Kunne kanskje plassert seg bedre på frisparket som ga 2-0, men kan likevel ikke lastes for den. Hadde ikke mye å gjøre bortsett fra de to baklengsmålene. Holder på å gi bort ball til Ings med en slepphendt berøring.

Diogo Dalot – 5,0

Startet med en svak tversoverpasning som kunne blitt en farlig sjanse tidlig. Vært aktiv ute til høyre i den offensive delen av spillet og har avlevert noen gode innlegg, som Villa har klart å stange unna. Spilt strålende fri av Casemiro med kvarteret igjen, men klarte ikke utnytte muligheten.

Victor Lindelöf – 4,5

Store tempoproblemer ved flere anledninger. Blir dratt ut av posisjon de første ti minuttene og følger Watkins opp på midten og etterlater seg enormt bakrom som Villa utnytter før 1-0. Også i andre omgang havner svensken i problemer flere ganger da United står høyt i jakten på redusering.

Lisandro Martinez – 4,5

Hans svakeste kamp siden kampen mot Brentford. Hang ikke med på tempoet til Bailey på 1-0, kunne kanskje falt av litt tidligere, men måtte dekke opp rommet som Lindelöf etterlot seg. Spilte bort ballen i forkant av frisparket som ga 2-0 og headet ballen rett i beina på Watkins som gjorde at laget havnet i ubalanse og slapp inn 3-1. Planter en albue i magen på Bailey og er heldig som slipper unna det røde. Virket ikke å være helt i balanse under ettermiddagens kamp og var vanskelig å kjenne igjen. Savnet av Varane i midtforsvaret var stort når kampen ble som den ble.

Luke Shaw – 5,5 (ut for Malacia 65)

Havnet tidlig i dommerens bok etter å ha laget frisparket som ga 2-0. Godt med offensivt og slår flere brukbare innlegg. Blant annet den Ronaldo burde satt til 2-1. Fikk seg likevel et målpoeng etter skuddet som tok innom Ramsay og gikk i mål.

Casemiro – 5,0

Tråkker til i taklingene og er ikke redd for å ta i et tak, men henger ikke med på tempoet til Villas midtbanespillere. Avstanden mellom Uniteds forsvar og midtbane var til tider skremmende stor. Strålende pasning til Dalot som burde blitt utnyttet bedre.

Christian Eriksen – 5,0

Seig og enkel å gå av i det defensive. Blir lurt gang på gang i en mot en-dueller på midten. Blir tvunget til å følge Buendia og gi Ramsay mye rom på 3-1. Fortsetter å strø med ball i beina og er uegoistisk da han kunne skutt selv og spilte frem Garnachos gode mulighet.

Marcus Rashford – 4,5

Fikk ikke til noe som helst ute til høyre og det er lett å se at det ikke er en posisjon hvor Rashford trives spesielt godt. Flyttet ut til venstre etter at Ten Hag foretok seg trippelbyttet og er med en gang mer skapende og sprudlende.

Donny van de Beek – 5,5 (ut for Elanga 65)

Blir løpende mye mellom og klarer ikke å være den skapende kraften som Bruno Fernandes pleier å være i den rollen. Jobber godt i det defensive og er den eneste av United-spillerne som klarer å sette ordentlig press på Villa-midtbanen.

Alejandro Garnacho – 6,0 (ut for Martial 65)

Aktivum ute til venstre. Viser enda en gang at han er uredd uansett hvem som er motstander. Kom til en god sjanse etter halvtimen og ble satt opp til flere brukbare muligheter også etter pause.

Cristiano Ronaldo – 4,5

Frustrerende aften for dagens United-kaptein. Ble lite involvert på topp og fikk heller ikke støtte av sine lagkamerater til å legge inn noe press på topp. En Ronaldo i absolutt toppform hadde scoret på headingen midt i første omgang. Havnet i brytekamp med Mings og ble sjekket for voldelig oppførsel kvarteret ut i andre omgang.

Tyrell Malacia – 5,0 (inn for Shaw 65)

Kommer inn i jakten på reduseringsmål. Mistet ballen og satte laget i ubalanse.

Anthony Elanga – 5,0 (inn for Van de Beek 65)

Stjernesmell like etter han kom inn og kolliderte med Martinez i luftduell. Er først på ball før han blir meid ned.

Anthony Martial – 5,0 (inn for Garnacho 65)

Usynlig i tier-rollen. Klarte ikke å sette sitt preg på kampen i comebacket fra skade.