«Hvorfor har ikke denne karen spilt mer?»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 8,5
To strafferedninger og to fine redninger fra King, redninger som egentlig skal være nok til å ta tre poeng mot et lag som Watford. Det eneste å sette fingeren på var 3-1-skuddet snek seg forbi ham på nærmeste stolpe på overtid. Uansett: Det er ikke David de Geas skyld at United sliter.

Aaron Wan-Bissaka – 3,5
Involvert negativt før 1-0-scoringen, og selv om han var med fremover på banen noen ganger så ble det som så ofte ingenting ut av det.

Victor Lindelöf – 4,5
Den beste forsvarsspilleren – selv om det ikke sier så mye når det er så mye rart rundt ham.

Harry Maguire – 3,0 (rødt kort 69)
Et par viktige og helt avgjørende blokkeringer som hindret Watford i å lede med det som kunne vært 3-0 eller også 4-0 ved pause, selv om han også opphevet offsiden på den ene selv. Så et fullstendig håpløst rødt kort da United egentlig så ut til å kunne snu kampen, og han selv hadde full kontroll. Den røde kort-situasjonen oppsummerte egentlig sesongen hans og ødela andre halvdel av 2. omgang for United.

Luke Shaw – 3,5 (ut mot Dalot 84)
Ingen trussel offensivt og usikker defensiv før pause, hakket bedre etter hvilen før han måtte ut med skade igjen.

shawwa

Scott McTominay – 3,0 (ut for Van de Beek 46)
Tidlig gult kort, laget straffe og slapp mannen sin før 1-0-målet. Aldri med fremover i banen, heller. Korrekt byttet ut.

Nemanja Matic – 3,0
To grusomme ballmist på egen halvdel som ga sjanser imot oppsummerte 1. omgangen hans. Hevet seg litt i det som ble en bedre United-2.omgang, men fortsatt såpass mye rart at jeg ikke klarer å dra ham opp fra bunnkarakteren.

Jadon Sancho – 5,0 (ut for Lingard 90)
Gjorde ingenting før pause, spilte seg da klart ned og var også da svak før 2-0-målet. Så på banen som en helt ny spiller i et nytt United etter pause. Herlig innlegg før 2-1, fant Ronaldo flere ganger og så da ut som den spilleren vi trodde vi kjøpte i sommer.

Bruno Fernandes – 3,5
Én strålende pasning til Rashfords store sjanse, men det var i realiteten alt han fikk til. Fraværende da United sviktet før pause, og må da også ta skylden for straffen imot, etter en elendig pasning på egen halvdel som sendte Watford alene med De Gea. Så forbedret United seg voldsomt etter pause, men faktisk uten at Bruno var sentral i det.

bruno22

Marcus Rashford – 4,0 (ut for Martial 46)
Uniteds eneste lille trussel før pause. Skapte litt da han byttet med Sancho og gikk over på høyresiden, og kunne scoret da han fikk sjansen på volley alene med Ben Foster – bare for at Watford-keeperen reddet godt. Trekkes også for fraværende defensiv jobbing i en omgang United skrek etter at alle tok ansvar.

Cristiano Ronaldo – 5,5
Gjorde egentlig ingenting før pause, spilte seg klart ned da, men sentral i nesten alt det gode som skjedde etter pause, med flott forarbeid til 2-1, burde utliknet til 2-2 og var svært nær også flere andre ganger. Spilte seg da klart opp igjen.

Donny van de Beek – 8,0 (inn for McTominay 46)
Hvorfor har ikke denne karen spilt mer? Et strålende innhopp, flott scoring, flere fine pasninger og offensive løp som fikk United fremover i banen. Så god at det er umulig ikke å se for seg ham fra start mot Villarreal.

Anthony Martial – 5,0 (inn for Rashford 46)
Donny stjal innbytter-showet, men franskmannen var også aktiv i det som ble en bra 2. omgang fra United før han ga bort ballen meget svakt før 3-1.

Dioago Dalot (inn for Shaw 84) og Jesse Lingard (inn for Sancho 90) spilte for kort tid til å få karakter.