Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 5,5
Gigantabbe som forærte hjemmelaget 1-0. Stort trekk for det. Et par fine redninger fra skrått hold etterpå, men det var også redninger man forventer at han tar. Får pluss for en god redning på overtid som sikret seier.

Aaron Wan-Bissaka – 5,0
Ok individuelt i sine dueller, men samtidig ingen offensive bidrag før pause og en del av en backrekke som for lett ble overspilt. Litt mer med framme i banen etter pause, men heller ikke helt solid defensivt.

Victor Lindelöf – 6,5
Startet godt, god i duellspillet og fikk et stort pluss for den fantastiske pasningen til Rashford som ga 1-1, men samtidig slet han litt mer utover i 1. omgangen. Fin langpasning også etter pause, som oftest også kontroll, men som de fleste andre – variabel og av og til litt i trøbbel i fysiske dueller.

FLOTT MÅLGIVENDE: Victor Lindelöf var førstemann som leverte toppklasse mot Sheffield United, da han spilte fri Marcus Rashford til 1-0.

Harry Maguire – 5,0
Heller ikke overbevisende i en backrekke som slet i perioder. Lite involvert på cornerne eller som et viktig alternativ i oppspillsfasen.

Alex Telles – 5,0
Vi fikk se for lite av pasningsfoten. Virket også rådvill når han kom til midtstreken og heller ikke overbevisende defensivt. Det forventes enda mer.

Nemanja Matic – 6,0
Var en av få som det var tydelig prøvde litt ekstra da vi slet i starten, satte fart og prøvde å se løsninger i mellomrom. Lyktes ikke med alt, men greit nok. Jeg likte 1. omgangen bedre enn den andre, selv om han hadde en fantastisk pasning som ga stor overgang til Bruno etter timen var spilt.

Paul Pogba – 7,0
Som Lindelöf, et stort pluss for pasningen i bakrom som ga Martials 2-1-mål, men slet i starten av kampen og dullet for mye med ballen utover i omgangen. Ok eller god i perioder, men samtidig også variabel (som de fleste andre).

GOD I FLERE KAMPER NÅ: Paul Pogba var ikke feilfri, men ser nå mer ut som den spilleren folk mener at han skal være i dette United-laget.

Mason Greenwood – 4,5 (ut for Mata 74)
Sliter dessverre fortsatt. Nesten ikke involvert før pause. Kun involvert med ryggen mot mål. Hakket mer med etter pause, men totalt sett ingen god kamp.

Bruno Fernandes – 6,0 (ut for Van de Beek 79)
1. omgangen var en av hans svakeste omganger på lenge. Lite involvert, og traff lite med gjennombruddsforsøkene. Det ene unntaket var pasningen som Martial nesten fikk kontroll på alene med keeper. Flott med før 3-1, bedre etter pause, men fortsatt middelmådig til ham å være.

Marcus Rashford – 7,5
Herlig avslutning til 1-1 og 3-1, to ekstremt viktige mål, men misbrukte også en stor sjanse til 3-1 før pause og var ikke god i starten av kampen. Glimt av verdensklasse, helt matchavgjørende, men variabel han også.

Anthony Martial –  6,5 (ut mot McTominay 90)
Som Greenwood nesten usynlig i første halvdel av kampen, men spilte seg opp med scoring, fint forspill til Rashford og en nesten-scoring. Skal også ha et lite pluss for touchet før Rashfords 3-1.

AVGJØRENDE: Anthony Martial slet i starten, men spilte seg klart opp og ble avgjørende med sin 2-1-scoring og forspillet til 3-1.

Juan Mata (inn for Greenwood 74), Donny van de Beek (inn for Fernandes 79) og Scott McTominay (inn for Martial 90) spilte for kort tid til å få karakter.