Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 4,5
Vanskelig kamp. Sjanseløs på begge baklengsmålene, Leipzig hadde fire store sjanser før pause, men egentlig ingenting å gjøre på noen av dem. Så mener jeg at han var veldig passiv på 3-0-målet, selv om det var litt via via før det landet foran ham.

Aaron Wan-Bissaka – 3,5 (ut mot Fosu-Mensah 78)
Uniteds bakre femmer med en meget svak 1. omgang. Var ofte i overtall, men endte likevel i undertall på grunn av svak posisjonering. Wan-Bissaka klarte aldri å få tak på Angelino, som hadde mål og målgivende, og var heller ikke god offensivt. Kunne nesten ikke levert verre til å være en så viktig kamp.

Victor Lindelöf – 5,0
Egentlig greit nok individuelt, men var også en del av en backrekke som slapp til motstander for lett før pause. Også grusomt hvordan Forsberg kunne gjort 3-0 alene mot et United-forsvar som ikke markerte i det hele tatt. Bedre etter pause, da United tok tak i kampen.

Harry Maguire – 5,0
Samme som Lindelöf før pause. Forsøkte seg på et par cornere, men headingene hans ble lenge avblåst for andre forseelser i feltet, før han var involvert i 3-2-målet som ga håp i en mye bedre 2. omgang.

Luke Shaw – 5,0 (ut for Williams 61)
Minst dårlig i backrekka før pause. Første kamp tilbake på en måned, men komfortabel nok. Gikk fra å være midtstopper før pause til å være venstreback fram til han ble tatt av i comebacket etter en time.

Alex Telles – 4,5 (ut for Van de Beek 46)
Ble dyttet litt i ryggen før 2-0, men dommeren lot det passere. En god corner på hodet til Greenwood, men ikke overbevisende i den omgangen han fikk.

Nemanja Matic – 4,5 (ut for Pogba 61)
Fikk aldri tak på midtbanen, i det som ble en vanskelig 1. omgang for United.

Scott McTominay – 5,0
Som med Matic før pause. Klarte aldri å få tak i Leipzigs midtbane. Elsker dueller, men kom sjelden i dem i denne kampen. Gikk på ett fint raid, bare for å å bli tatt av.

Bruno Fernandes – 7,0
La pasningen til en sjanse hver for Greenwood og Rashford, men de første 45 var en av hans svakere omganger. Kjeftet tidlig på seg et gult kort, og flere ballmist i tette posisjoner mot aggressive hjemmespillere. Så god og sentral etter pause da United overtok initiativet og presset hjemmelaget i det meste av omgangen. Straffemål og tverrliggerskudd, samt flere fine pasninger. Jeg har ham på 5 før pause, og nærmere 8 etter.

Mason Greenwood – 5,5
Noen geniale glimt i banespillet, men også bom på Uniteds største sjanse, som kunne gitt 1-1. Ble bare nesten for Greenwood, selv om han var aktiv og virket fysisk ok gjennom hele oppgjøret.

Marcus Rashford – 5,0
Fikk en sjanse blokkert tidlig, og et dårlig touch og liten oversikt ødela en annen stor sjanse. Fikk i denne kampen igjen følelsen av at han av og til er litt i sin egen verden, ikke helt i sync med de andre.

Donny van de Beek – 6,0 (inn for Telles 46)
Skapte trøbbel for Leipzig med sitt første touch og senere løp inn i feltet.  Bidro til at United tok over initiativet i kampen og også vant 2. omgangen.

Brandon Williams – 6,0 (inn for Shaw 61)
Har ikke fått så mange sjanser denne sesongen, men dette ble totalt sett et fint gjensyn. Lykkes ikke med alt, men er på, er aggressiv og skaffet også frisparket på 17 meter som Bruno dunket i tverrligger.

Paul Pogba – 7,0 (inn for Matic 61)
Jeg kan bare være ærlig, men dagen etter at agenten (og ham?) laget kaos så var han god. Én ting var headingen som ga 3-2, en annen ting var de fleste pasninger og valg som jeg synes var gode. Gjorde United bedre, og det var akkurat det man ønsket.