Manchester United v Everton: Emirates FA Cup Third Round

«Fingrene av fatet, PSG – han er vår!»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 5,0

Uoppmerksom og fryktelig klønete på 1-1-scoringen. Solid fotparade på 2-1, men også en lite tillitsvekkende inngripen på en situasjon utenfor sekstenmeteren.

Diogo Dalot – 6,0

I store perioder lite involvert i det offensive, men kom mer og mer med etter hvert. Klarte seg stort sett fint mot lynhurtige Grey, Evertons største uromoment.

Raphaël Varane – 6,5

Framme med en lang og viktig tå – dog rett i forkant av angrepet som ga 1-1. Fremstod med autoritet – dog uten å nødvendigvis bli satt på de helt store prøvene. Markerte seg offensivt med en frekk dragning.

Luke Shaw – 7,0

shawbo
GOD IGJEN: Luke Shaw fortsetter å imponere som stopper.

Everton og Pickford spilte lenge og bevisst langt mot Shaw, men men fant etter hvert ut at det var meningsløst. Klarte seg glimrende både langs bakken og i luftrommet og leverte nok en gang svært solid som stopper. Leste spillet godt og brøt foran. Imponerte igjen.

Tyrell Malacia – 5,5  (ut for Martinez etter 77. min)

Ble tidvis utfordret i krevende én mot én-situasjoner på defensiven, men klarte seg stort sett godt i de. Sviktet imidlertid offensivt. Ble satt opp i og kom seg til flere gode innleggsposisjoner, men får trekk for svake avleveringer – flere av de med snø på og rett inn til keeper.

Casemiro – 6,5 (ut for Fred etter 70. min)

Tidvis briljant, men også periodevis sløv og slurvete. Til å begynne med gjorde han som han alltid gjør: Vant ballen og startet angrep på repeat. Var også delaktig i 1-0-målet med gjenvinning og pasning i forkant. På den annen side var det perioder med unødvendig slurv og en stygg feil som ledet til skummel kontring i mot tidlig i 2.omgang.

Christian Eriksen – 6,5 (ut for Maguire i 83. min)

En kamp hvor danskens styrker og svakheter kom til syne. Altfor passiv på defensiven da Everton og Grey fikk skyte uforstyrret i stolpen tidlig i kampen og slet tidvis med tempoet. Offensivt var han som vanlig konstruktiv og delaktig. Svært nære scoring med et strålende langskudd og glimrende crosser til Rashford i forkant av 2-1.

Antony – 6,0 (ut for McTominay i 83. min)

Antony
SCORET, MEN: Varierende prestasjon av brasilianeren.

På rett sted til rett tid da han skled inn Rashfords innlegg, men nølende og upresis i store perioder ellers. Vartet opp med et par herlige dribleserier mot slutten, noe som løftet helhetsinntrykket. Får også pluss i margen for god og samvittighetsfull jobbing defensivt.

Bruno Fernandes – 5,5

Jobbet utrettelig, men så godt som helt usynlig i banespillet. Satte Pickford på prøve med en suser etter hvilen. Lekkert touch, men svak avslutning i god posisjon på overtid.

Marcus Rashford – 8,5

På hugget fra start og et konstant uromoment. Uredd, direkte og helt avgjørende; serverte til Antony på et sølvfat, spilte Martial alene med keeper, satte Pickford på prøve med to gode langskudd, gjorde forarbeidet og la innlegget før selvmålet til 2-1. Alt dette før han selv scoret fra straffemerket til 3-1. Har nå scoret i syv strake hjemmekamper og jakter Dennis Viollet. Fingrene fra fatet, PSG – han er vår!

Anthony Martial – 5,5 (ut for Garnacho etter 70. min)

Åpnet friskt og mye involvert i starten. Da var han god i oppspillsfasen og kom til flere gode muligheter hvor han både kunne og burde ha scoret – blant annet da han misbrukte en kjempesjanse alene med Pickford på 1-1. Prestasjonen dalte imidlertid i kvalitet utover og etter hvert også helt anonym før han ble byttet ut.