– Er det noen bedre i verden akkurat nå?

Bakgrunnen for børsen: 1. omgangen var perfekt. Vi angrep, skapte flest sjanser og ledet svært fortjent. Vi gjorde det borte mot et av verdens beste fotballag. Vi var glimrende offensivt og defensivt. Etter pause ble det en forsvarskamp, litt mer rufsete overgangsspill, men stort sett ble det levert i den defensive jobben. Vurderingen er også at jeg ikke kan straffe de offensive spillerne for det som da skjer – da alt som skjer før pause faktisk er grunnen til at vi tar seieren.

David de Gea – 7,5
Ikke altfor mye å gjøre før pause, og kunne kanskje vært ute i feltet på baklengsmålet. Likevel solid før pause, og en matchvinnende redning på Mahrez-avslutningen i sluttminuttene.

Aaron Wan-Bissaka – 9,0
Ble passert et par ganger av Sterling før pause, men likevel en fantastisk kamp i mine øyne. Akkurat det er kanskje litt motstridende, men mot Citys kanskje største trussel så lyktes han om og om igjen også med taklingene han er så gode på – og matchvinnende takling midtveis i 2. omgang da han fulgte City-spilleren gjennom hele feltet. Et lite trekk på baklengsmålet og duellen mot Otamendi.

Victor Lindelöf – 8,5
En klippe i midtforsvaret sammen med Maguire. God i plassering- og duellspillet, og viktig på cornere imot. Svært ofte den som da ryddet unna, og matchvinnende blokkering i 2. omgang – selv om han også ga bort en sjanse med en svak pasning. Det tar imidlertid ikke bort noe av en flott kamp.

Harry Maguire – 8,5
En klippe i midtforsvaret sammen med Lindelöf. Relativt rolig med ball, plasserte seg som oftest godt og brøt flere ganger like utenfor 16-meteren.

Luke Shaw – 7,5 (ut for Ashley Young 89)
Forsøkte hele tiden å få Bernardo Silva over å høyrefoten og ut i banen og lyktes bra med det. Gjorde en utelukkende defensivt jobb, og herlig defensivt løp mot Mahrez i 2. omgang.

Daniel James – 8,5
Kunne scoret selv tidlig, hadde målgivende til 2-0 og flere andre positive, offensive involveringer. Slet litt med å gi Wan-Bissaka den nødvendige hjelpen defensivt før pause, men var Uniteds klart største offensive trussel i en 2. omgang som mest handlet om å forsvare seg.

Jesse Lingard – 8,0 (ut for Axel Tuanzebe 89)
Burde scoret da han kom skrått, alene med Ederson, men er også tilbake på sitt beste – som en naturlig del av et positivt og jagende United-lag. Svært positiv da vi var gode offensivt. En litt kort tå fra å punktere kampen med 3-1 sent.

Marcus Rashford – 9,5
Er det noen som er bedre i verden akkurat nå? Verdensklasse nok en gang. Gjorde nesten som han ville i en periode, fikk en fortjent straffe (som han selv scoret på), skjøt stillestående i tverrliggeren og kunne hatt målgivende til en Lingard-sjanse. I sitt livs form – og det sier alt at han bare smilte av sitt eget tverrligger-treff. Så forsvant han ut av kampen da det ble en forsvarskamp etter pause, men han var den største spilleren i en glimrende United-kamp. Alt vi gjorde da han var god var avgjørende for seieren.

Anthony Martial – 8,5 (ut mot Pereira 74)
Han er tilbake. Franskmannen manglet mot Spurs og var ikke til å kjenne igjen mot Aston Villa eller Sheffield United før det igjen. Her var han tilbake på sitt beste før pause. Kombinerte glimrende om og om igjen med spesielt Rashford, James, Lingard og Fred, kunne hatt målgivende og leverte en glimrende scoring til 2-0, etter at det virket som om angrepet stoppet helt opp. Litt mer rufsete etter pause i overgangsspillet.

Andreas Pereira (inn for Martial 74), Ashley Young (inn for Shaw 89) og Axel Tuanzebe (inn for Lingard 89) spilte for kort tid til å få karakter.