«Det var én spiller som var klasse i hele kampen»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 7,5
Flott redning på Bournemouths ene sjanse før pause, som også skiftet litt retning via Casemiro, noe som bare gjorde redningen bedre, og en enda bedre redning én mot én sju minutter før full tid, på Bournemouths ene virkelig store sjanse etter pause.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
God kontroll defensivt på sin side, selv om han fikk lite igjen for de offensive løpene sin, som faktisk var flere enn Shaw på motsatt side. En avslutning inne i felt før pause, men det ble blokkert.

Raphaël Varane – 7,5
Solid i alle involveringer gjennom 90 minutter, selv om han denne gangen ble satt i skyggen av sin stoppermakker før pause.

varane22

Victor Lindelöf – 7,5
Strålende 1. omgang. En ting var at han uten unntak ryddet opp i stor stil i eget felt og hadde en rekke gjenvinninger, men det var også svensken – med en gjenvinning – startet angrepet som endte med scoring. God også etter pause, selv om han ble overspilt to ganger da, den siste da De Gea ble tvunget til å gjøre en matchvinnende redning. Vurdert på 8,0, men den siste sjansen kunne ødelagt alt og dro ham derfor ned – selv om jeg ser ham som Uniteds nest best lørdag.

Luke Shaw – 7,0
United ble overspilt på hans side et par ganger før pause, men med ball var han et aktivum både på kant og noen ganger mer inne sentralt. Skulle likevel gjerne ønsket litt mer fra ham etter pause.

Casemiro – 8,5
Et kunstmål som ga 1-0 etter et fint løp i bakrom og en perfekt brasse via krysstanga og inn, i tillegg til at han krydret kampen med gjenvinning etter gjenvinning etter gjenvinning høyt. Det går ikke an å kreve så mye mer fra en sentral midtbanespiller i løpet av 90 minutter enn det han leverte her.

Christian Eriksen – 7,0 (ut mot McTominay 86)
Sentral i et banespill United dominerte stort sett gjennom hele kampen, og flott gjennombruddspasning som endte med Casemiro-scoringen. Heldig at Lewis Cook ikke traff mer enn han gjorde da han hoppet inn med knottene først i dansken etter 70 minutter. Lett å forstå irritasjonen hans da.

Antony – 6,0 (ut mot Fred 86)
Ganske så usynlige i sin høyrekant-rolle, selv om det var synlig at han denne gangen var mer ivrig enn ellers i å bruke lagkameratene i stedet for å avslutte selv. Var fri en gang etter pause etter godt Weghorst-forarbeid, men ble løpt opp.

antony2222

Bruno Fernandes – 5,0
Var det noen som glemte å slå på Bruno i denne kampen? En stygg ballmist på egen halvdel, og også flere andre svake pasninger i en 1. omgang hvor han ikke virket på. Det føltes som om kampen hans ble oppsummerte da han gled og fikk en ballmist da United kunne kontre i 2. omgang, men det skal sies at han spilte seg bittelitt opp, og blant annet hadde en flott volley fra 16 meter som ble reddet etter pause.

Jadon Sancho – 4,0 (ut mot Garnacho 72)
Nok en kamp uten særlig sluttprodukt, selv om han blir satt opp i en del ok situasjoner. Bemerket seg også med et par veldig svake inngripener defensivt før pause.

Anthony Martial – 6,0 (ut mot Weghorst 57)
Man kan ikke si at han satte fyr på kampen, men United er samtidig et lag som ikke alltid klarer å gi spissene sine de beste arbeidsvilkår. Grei nok – men ikke mer – når han trakk litt ned i banen for å involvere seg. Fint lite raid inn i feltet rett før han noe overraskende ble byttet ut så tidlig.

Wout Weghorst– 6,5 (inn for Martial 57)
Et positivt innhopp. Kunne scoret selv, da han skjøt rett på keeper fra 12 meter, kunne også fått målgivende da han spilte Antony gjennom. Jobbet som alltid også hardt.

Alejandro Garnacho (inn for Sancho 72), Fred (inn for Antony 86) og Scott McTominay (inn for Eriksen 86) spilte for kort tid til å få karakter.