Dirigenten reddet nok en gang orkesterets unoter

Bruno Fernandes trengte to forsøk fra straffemerket før scoringen satt, men portugiseren viser nok en gang at han er dirigenten som redder United når laget sliter med å finne harmonien.

David de Gea – 7.5
Slapp med skrekken de få gangene gjestene yppet seg før hvilen. Vartet opp med en strålende beinparade på stillingen 0-0 da Romaine Sawyers fikk stå helt alene på bakerste stolpe. Tverliggeren kom til unnsetning da De Gea ble utspilt på Callum Robinsons stjernetreff.

Aaron Wan-Bissaka – 7.0
Gjør stort sett jobben greit defensivt, men bidrar ikke all verden fremover på banen. En reddende engel et par ganger i 2. omgang. Krydret en grei kamp med enkelte lekre detaljer.

Victor Lindelöf – 7.0
Holdt hodet kaldt de få gangene West Brom utfordret United-forsvaret. Trygg med ballen, men fikk ikke mye hjelp av statiske midtbanespillere de gangene han kunne spille ut bakfra. Fikk det travlere etter hvilen, men heldigvis holdt både ryggen og konsentrasjonen.

Harry Maguire – 6.5
Fikk en solid mulighet etter corner, men avslutningen traff Kyle Bartley rett i fleisen. Få problemer defensivt, med noen enkelte unntak etter hvilen.

Alex Telles – 7.0
Mye involvert innledningsvis. Tøff i duellene og slo mange innlegg. Mange av dem hadde for dårlig adresse, men en kan definitivt se antydninger til et nytt angrepsvåpen med innleggene til brasilianeren. Skuddvillig etter hjørnespark. Spiller med både selvtillit og intensitet. Positiv.

Nemanja Matic – 7.0
Trygg med ballen og stort sett solid i duellene. Gjør jobben han er satt til å gjøre. Ingen United-spiller har flere ballberøringer enn Matic.

ANKERET: Nemanja Matic var den United-spilleren med flest ballberøringer mot West Bromwich.

Fred – 7.5
Takler og bryter gang på gang. Jobber og river i West Bromwich sitt midtbaneledd. Gjør en viktig jobb og er mye involvert i det meste United foretar seg både i angrep og forsvar. Nok en bra kamp av brasilianeren som ble erstattet av Scott McTominay i sluttminuttene.

Juan Mata – 6.0
Gir sjelden bort ballen, men ble ikke helt den boksåpneren vi hadde sett for oss mot et kompakt bortelag. Forsvant litt etter pause og ble et naturlig bytte.

Bruno Fernandes – 8.0
Flere strålende pasninger som åpnet bortelagets forsvar. Slapp med skrekken da han taklet Conor Gallagher og dommeren først ga straffe, men så ombestemte seg. Trengte også to forsøk før han sendte United i føringen da Manchester United fikk straffe. Er helt avgjørende for nesten alt United gjør og er dirigenten som redder orkesteret som tidvis sliter med å holde takten.

TO SJANSER: Bruno Fernandes trengte to forsøk fra ellevemeteren før scoringen satt.

Marcus Rashford – 7.0
Leken i mye av det han foretok seg og gjør veldig mye riktig. Enkelte fantastiske enkeltprestasjoner og pasninger, men skulle selvsagt ha satt 2-0 da han fikk all verdens tid.

Anthony Martial – 6.0
Fikk klarsignal etter ryggproblemene under landslagsavbrekket. Nær en drømmestart, men Sam Johnstone reddet franskmannen avslutning før det var spilt to minutter. Fikk en enda større mulighet etter drøye kvarteret som han definitivt burde satt. Litt mer intens i stilen etter hvilen. Kommer til sjanser, men trenger en dose selvtillit. Det vil han få når han setter de åpenbare sjansene.

Edinson Cavani – 6.0
Fikk få sjanser, men viser smarte bevegelser og intensitet i presset mot slutten. Fikk et gult kort på tampen.

PS! Scott McTominay og Donny van de Beek spilte for kort tid til å få børskarakter.