«Dette var den Luke Shaw vi ikke vil bytte mot noen»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 7,5
Sjanseløs på 1-0-målet, men har vi noen gang sett ham mer våken og offensiv i keeperspillet? Ryddet opp utenfor 16-meteren flere ganger, og også veldig god med beina før pause da United stod høyt. Så en helt avgjørende redning på overtid.

Diogo Dalot – 5,0
Gikk på et nydelig raid tidlig da avslutningen ble blokkert, men ellers var 1. omgangen en skue i feilpasninger – også i farlige posisjoner. Utrolig nok begynte også Uniteds utlikning med en stygg Dalot-feilpasning. Lenge siden det var så dårlig.

Victor Lindelöf – 7,5
Bunnsolid både i posisjoneringen og med ball i pressede situasjoner. Dermed ble det aldri behov for Raphaël Varane.

vidli

Lisandro Martinez – 7,5
Hver gang jeg ser ham i aksjon så tenker jeg «Du er så klasse!». Fant ikke plass mellom motstanders ledd med pasningene som torsdag kveld, men god i alle dueller han var involvert i.

Luke Shaw – 8,0
For et comeback. Dette var Luke Shaw som på sitt beste, da mange av oss mente han var en av verdens beste venstrebacker. Feilfri. Stengte igjen på sin side, traff vel i alle dueller og med alle pasninger. Også et par sugende returløp og også med offensivt, selv om det ikke ble noe uttelling. Jeg rett og slett koste meg med Shaw søndag.

Casemiro – 6,5
Hvordan skal man bedømme dette? Må ta all skyld for Evertons ledermål etter et grusomt balltap, et av flere før pause. Så bommet han på en gigantsjanse på Rashfords flotte innlegg, før han gikk fra et balltap til en gjenvinning og nydelig målgivende til Ronaldo på bare et par sekunder helt på tampen av 1. omgangen. Det skal også si at han spilte seg opp etter en svak start, og også hadde gjenvinning før sjansen som endte med Ronaldo-offside på Brunos mål. Veldig variabel, for variabel for min smak, men fordi han bidro til det avgjørende målet så vipper jeg ham litt opp for totalen.

Christian Eriksen – 6,0 (ut mot McTominay 83)
To skuddforsøk tidlig, det siste slått til corner og ett i 2. omgang. Litt sløv på en Dalot-pasning som endte med balltap på egen halvdel. En solid jobb mer enn pur teknisk kvalitet i denne.

Antony – 7,0 (ut mot Varane 90+3)
Iskald avslutning med venstrebeinet til 1-1, og flott gjennombruddspasning til Bruno som skapte en stor sjanse litt senere. Oste selvtillit – og glimtvis avgjørende kvalitet. Bestemann i 1. omgang, men ble usynlig i 2. omgang og må ned et halvt poeng for det.

Bruno Fernandes – 6,0
Skal ha for gjenvinningen og pasningen til Martial før det viktige 1-1-målet. Også et nydelig gjennombrudd som ga stor sjanse til Martial. Tydelig frustrert da Ronaldo ødela for to muligheter for ham. Har hatt bedre kamper, men skal ha for et enormt antall løp i bakrom og ut i rom på kant.

ferna22

Marcus Rashford – 7,0
En meget solid jobb selv om han ikke fikk uttelling. Jeg likte altså det han leverte selv om det ikke ble målpoeng.  Jobbet knallhardt hele veien. Et nydelig innlegg som Casemiro burde headet i mål, men også en upresis pasning da United hadde fått en gigantsjanse hvis pasningen mot Ronaldo eller Bruno havnet en meter på hver side av der den endte opp. Til slutt mistet han målet sitt da VAR annullerte for hands. Jeg vet at reglene er slik, men at han skal miste et mål på den lille touchen på arm strider mot all fornuft.

Anthony Martial – 6,5  (ut mot Ronaldo 29)
Ut med skade. Virket ikke helt seg selv der ute, men endte likevel med en fin målgivende til Antony og var også milimetre fra å score etter en fin vending i feltet etter et Bruno-gjennombrudd.

Cristiano Ronaldo – 6,5 (inn for Martial 29)
Først ødela han fra offside-posisjon da Bruno scoret og senere headet han over da Bruno ville score bak ham, men ved 2-1-scoringen var akkurat den gode, gamle Ronaldo som absolutt alle United-fans elsker. Da var han nådeløs og klinisk igjen. Hans 700. mål og hans første mål i åpent spill denne sesongen, men nok en gang var det litt å trekke for i det mer generelle spillet.

Scott McTominay (inn for Eriksen 83) og Raphaël Varane (inn for Antony 90+3) spilte for kort tid til å få karakter.