Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 8,0
City skapte ikke så mange store sjanser som Henderson måtte redde, men United-keeperen tok det som kom med stor autoritet og startet altså angrepet som ga det viktige 2-0-målet – etter først å ha plukket ballen i feltet.

Aaron Wan-Bissaka – 7,5
Veldig god kontroll i én mot én mot Sterling før pause, men slet noe mer etter pause. Slet selvsagt også noe mer da City doblet eller også triplet på hans side, men også et par siste liten-klareringer i feltet.

Victor Lindelöf – 8,0
Konsentrert i jobben mot Jesus gjennom hele kampen, selv om det bare holdt så vidt noen ganger etter pause. Samtidig alltid godt posisjonert.

Harry Maguire – 8,5
Ryddet unna i stor stil i eget felt, og også viktig i igangsettingsspillet til United. Kapteinen var en gigant.

Luke Shaw – 8,0
Kunne gitt United 2-0-ledelse etter bare fire minutter etter en stor sjanse, men fikk lønn for strevet med mål etter pause med en glitrende kontring, satt i gang av Henderson og hjulpet frem av Rashford. Fikk en liten smell mot slutten og City kom også til noen innlegg fra hans side, men nok en gang stor, stor kvalitet over backens spill.

Scott McTominay – 6,0
God det første kvarteret. Hjalp Wan-Bissaka, dekket rom og jobbet hardt, men slet med kvaliteten med ball den siste halvtimen før pause. Variabel også etter pause.

Fred – 6,0
Meget god ballvinner innledningsvis i Uniteds superbe første kvarter, men som McTominay – altfor dårlig kvalitet med ball utover i omgangen. United ble trykket tilbake blant annet på grunn av mange balltap på den sentrale midtbanen. Litt det samme også etter hvilen.

Daniel James – 6,0
Helhjertet defensiv innsats, men med unntak av en overgang like før pause så kom han aldri med i 1. omgangen da United ble trykket bakpå. Spilte seg imidlertid opp etter pause, og stod som alltid distansen helt til siste slutt.

Bruno Fernandes – 7,0 (ut mot Williams 90)
Gjorde jobben med straffessparket, selv om det gikk via keeper, men ellers sparket han bort et par gode United-muligheter med dårlig kvalitet før pause. Så ble det mye bedre etter pause. Da traff han bedre med pasningene og kombinasjonen, og han spilte seg da opp fra en 6er til en 7er hos meg, i det som var en meget god United-omgang frem til litt mer kaos på tampen.

1-0-SCORINGEN: Bruno Fernandes fra 11-meteren etter to minutter.

Marcus Rashford – 6,0 (ut mot Greenwood 73)
Holdt seg til ryggen etter tre sekunder av kampen. Fikk et par muligheter til å bruke farten sin, men klarte ikke å utnytte dem før han fikk en fin målgivende til 2-0 – og gikk på et imponerende returløp før han måtte ut med en fotskade.

Anthony Martial – 7,5 (ut mot Matic 88)
Veldig smart løp som ga straffe og 1-0, og selv om det var noe variabelt utover i omgangen så var dette totalt sett en positiv Martial- 1. omgang. Det var mer rundt ham hvor United-kvaliteten ikke var på topp. Etter pause hevet også han seg.  Satte i gang flere overganger, kunne scoret to mål til og BURDE scoret minst ett til. Alene med Ederson burde han satt 3-0, og ja, det kan være et minus, men totalt egentlig mye av det med ønsker fra en spiss – at han hele tiden er en trussel og en avgjørende innsats i det som ble en stor revansje for den meget omdiskuterte United-spissen.

Mason Greenwood (inn for Rashford 73), Nemanja Matic (inn for Martial 88) og Brandon Williams (inn for Fernandes 90) spilte for kort tid til å få karakter.