Rashford mål

«Det oser verdensklasse av alt han gjør»

Det er knapt en forsvarsspiller i verden som vet hvordan Marcus Rashford skal stoppes, men til tross for to scoringer i 3-0-seieren over Leicester, er United-spillerne også David de Gea en stor takk skyldig.

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 8,5
Fantastisk redning da Harvey Barnes kom mutters alene med ham før ti minutter var spilt. Ny strålende redning etter halvspilt 1. omgang da Kelechi Iheanacho fikk headet upresset mot mål. En kan snakke så mye en ønsker om viktigheten av å ha en keeper som kan bruke beina. Det er jaggu greit å ha en keeper som kan bruke armene også. Ikke all verden å gjøre etter pause, men da hadde spanjolen allerede gjort mer enn nok. Tangerer Peter Schmeichels rekord for clean sheets som United-keeper og han gjør det med stil!

Manchester United v Leicester City - Premier League
SOLID: David de Gea hadde to redninger i verdensklasse før pause.

Diogo Dalot – 6,5
Har aldri scoret et ligamål for United og den gigantiske missen etter 35 minutter forklarer trolig hvorfor. Litt uortodoks i stilen, men kom helskinnet fra de fleste duellene før hvilen. Ble sjelden satt på de store prøvene etter 2-0-scoringen og avsluttet kampen som venstreback.

Victor Lindelöf – 7,0
Viktig blokk på Iheanachos skudd tidlig i kampen. Trøblet litt med både plassering og press før pause, men spilte seg opp. Rett og slett solid etter pause.

Lisandro Martínez – 7,0
Før pause så det ut til at han ønsket å ha en rolig dag på kontoret. Bestemte seg for å trøkke til mer etter hvilen og traff tverrliggeren med en solid heading. Tok mer tak etter hvilen da United dominerte.

Luke Shaw – 7,0
Gjør mye bra selv om Leicester skapte mye på venstresiden hans. Fikk lite hjelp av dem foran på banen, men etter Rashfords scoring ble stormløpene fra gjestene færre. Prøvde seg også på et frekt frispark like før pause. Hadde den avslutningen funnet veien til nettmaskene hadde han virkelig levd opp til kallenavnet Shawberto.

Marcel Sabitzer – 6,5
En kan av og til mistenke Sabitzer for at han tror han har bedre tid enn han faktisk har. Solid bortekamp mot Leeds, men mot Leicester ble østerrikeren løpende mye mellom på en midtbane som ikke hang sammen. Skal imidlertid ha ros for at han leste, og deretter snappet pasningen mot Nampalys Mendy. Det var den reaksjonen som var startskuddet for Rashfords scoring. Ga bort unødvendige frispark, men viser trygghet og ro etter hvilen. Tatt av til fordel for Kobbie Mainoo med ti minutter igjen av kampen.

Fred – 6,0
Startet ikke bra mot Barcelona, og startet ikke bra mot Leicester heller. Ga bort ballen og serverte gjestene en strålende overgangsmulighet før ti minutter var spilt. Tok et helhjertet løp hjem og blokkerte en pasning som kunne gitt James Maddison en gigantsjanse. Fortsatte imidlertid med feilpasninger og til slutt måtte brassen vike for Scott McTominay. En middels kamp, men fortjener pluss for pasningen til Rashfords 2-0-mål

Marcus Rashford – 8,5
Alltid et uromoment, alltid en trussel og har alltid en scoring på lur. Var i grenseland til offside både på 1-0 og 2-0, men gjorde jobben perfekt begge gangene. Det er snart ikke flere adjektiver igjen i sekken til å beskrive hvor viktig Rashford er for United. Har nå flere scoringer enn i noen annen sesong for United og vi er bare i midten av februar! Det oser ren skjær verdensklasse over alt det Rashford driver med om dagen.

sanchorashford190223
NYE FULLTREFFERE: Marcus Rashford scoret to og Jadon Sancho ett, og United stormer videre.

Bruno Fernandes – 7,5
Trøblet med å sette sitt preg på kampen da United ble presset bakover av Leicester, men så kommer boksåpnerpasningen som endrer alt. Fabelaktig pasning til Marcus Rashford som er ustoppelig om dagen. Ny målgivende til Sancho. Solid kamp av portugiseren da han omsider kom i gang.

Alejandro Garnacho – 4,5
Ga ikke Shaw mye defendiv hjelp og brant en brukbar sjanse etter en corner. Skuffende kamp av unggutten som ikke klarte å markere seg på noe vis.

Wout Weghorst – 6,0
Det ville vært fristende å tenke at hensikten med å hente Weghorst var at nederlenderen skulle være et oppspillspunkt. Mot Leicester lå han tidvis dypere enn Fred. Kom til et par gode sjanser etter hvilen, men fikk ikke sin andre scoring i United-trøyen.