Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
To solide inngripener da Palace fikk skyte fra skrått hold før pause, men måtte gi tapt da Zaha skjøt mellom Dalot og Lindelöf. Lite å gjøre etter pause.

Diogo Dalot – 4,0 (ut mot Garnacho 79)
Egentlig sjanseløs mot Zaha gjennom hele kampen, selv om det ska sies at det er en tøff motstander. Tapte også duellen mot ham før 1-0, men ble tross alt satt i en vanskelig situasjon og helt unødvendig situasjon av Bruno der. Gult kort.

Victor Lindelöf – 4,5
Gått av to ganger altfor enkelt før pause, noe som ga Palace sjanser. Også involvert på baklengsmålet, selv om skylda for det utelukkende må legges på Bruno. Gult kort.

victorlinde

Harry Maguire – 5,0
Lindelöf utmerket seg mer negativt i de defensive duellene enn kapteinen, men det var samtidig ikke særlig med pluss å hente i hans første start på en drøy måned.

Alex Telles – 6,5
En av hans beste kamper på en god stund. Brøt foran et par ganger og skapte med det sjanser før pause. Også noen gode cornere, som blant annet ga en stor McTominay-sjanse etter hvilen. Heller ikke overspilt defensivt som han har blitt så ofte i det siste.

Scott McTominay – 4,0
15 dagers pause så ikke ut til å hjelpe. Det var litt «ingenting» av ham også denne gangen. Er et tidel for sent i dueller, og havner da på etterskudd i mye av midtbanejobben, både med ball og rent fysisk i dueller. En helt fri heading og stor sjanse rett på keeper etter pause.

Fred – 4,5 (ut mot Shoretire 75)
Høyst middels i sin første start på halvannen måned. Slet med å bidra både defensivt og offensivt – selv om han hadde en god gjennombruddspasning – og så et annet godt forarbeid – til Hannibal etter pause.

Anthony Elanga – 5,0
Ble spilt flott gjennom alene mot keeper en gang, da timingen satt i United. Også en flott dribling og innlegg like før pause.

elangaae

Bruno Fernandes – 4,0
Der der kan du bare ikke gjøre, Bruno. Du har også gjort det før denne sesongen, slått på ett-touch nærmest i blinde tilbake mot eget mål og gitt scoring og målsjanse(r) til motstander. Søndag sørget det for at United tapte. Er selvsagt involvert i flere offensive hendelser også, men denne gangen uten uttelling – og med mange balltap utover det også. Gult kort.

Hannibal Mejbri – 5,0 (ut mot Mata 62)
Slet med å komme med i kampen før pause, men litt bedre etter hvilen – da han fikk vist frem både en god finte og en avslutning som ble slått til corner. Var også én av dem som så ut til å jobbe hardest på United-laget, som brydde seg. Gult kort.

Edinson Cavani – 4,5
Spilte sin siste United-kamp og var involvert i alle Uniteds tre sjanser før pause, den ene så vidt reddet av keeper og en annen et flott fremspill som sendte Elanga alen gjennom. Likevel litt halvveis og treningskamp-følelse over allround-spillet hans.