Mål: 0-1 Presnel Kimpembe (53), 0-2 Kylian Mbappé (60).

Manchester United: David de Gea, Ashley Young, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Luke Shaw, Ander Herrera, Nemanja Matic, Paul Pogba, Jesse Lingard (Alexis Sánchez 45), Marcus Rashford (Romelu Lukaku 84), Anthony Martial (Juan Mata 46).

PSG: Gianluigi Buffon, Thilo Kehrer, Thiago Silva, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Marquinhos, Marco Verratti (Leandro Paredes 75), Dani Alves, Julian Draxler, Ángel Di Maria (Colin Dagba 81), Kylian Mbappé.

Supporterklubbens spillerbørs:

David de Gea – 7
Slipper inn to mål, men den ene som i alle gall gjorde en bra jobb. Raskt ute og tett oppi Mbappe da han kom gjennom alene og noen gode redninger også etter pause. Sjanseløs på baklengsmålene.

Ashley Young – 5
Taklet Di Maria knallhardt i reklameskiltet, men slet litt defensivt i perioder av 1. omgang. Et flott innlegg som nesten endte på hodet til Lingard før pause og par gode langpasninger mot Rashford etter hvilen, men en tung kamp for kapteinen.

Eric Bailly – 5,5
Mbappe lurte stopperparet en gang før pause, men da stod De Gea i veien i en godkjent omgang av stopperne. Med 0-1 ble arbeidsforholdene vanskeligere, og de fikk kjørte seg etter pausen frem til PSG la seg dypt.

Victor Lindelöf – 5,5
Bailly kom hakket bedre ut av denne, men føler at det er mer det lagtaktiske som gjør at de får det vanskelig i denne kampen. Mener derfor det blir feil å dra dem veldig langt ned.

Luke Shaw – 6
Ganske god kontroll defensivt på sin side, et flott offensivt bidrag også på venstrekanten, i en 1. omgang United slet med å få til noe offensivt i. Ikke veldig god, men likevel en av Uniteds beste.

Nemanja Matic – 6
Uniteds beste spiller før pause. Flink som ballfordeler og god i posisjoneringen. Gjør også mye bra også etter hvilen, men bommer fullstendig i markeringen på 0-1-målet etter corner – et mål som endret hele kampbildet. Det må han trekkes klart for, og sånn sett står han faktisk igjen som en liten syndebukk.

Ander Herrera – 6
Sammen med Matic Uniteds beste spiller før pause. Vinner ballen i gode posisjoner flere ganger, og sånn sett en av få som klarer å vise noe offensivt. Gjør jobben igjen, på det som blir en vanskelig dag for United.

Paul Pogba – 4
En flott finte inn i feltet før pause som dessverre endte i ingenting, men ellers fullstendig tatt ut av kampen – og dårlig ble grusomt med det røde kortet – som han kun har seg selv å skylde på. Trekkes også for det. Hadde to taklinger etter det gule kortet med høye bein, som han aldri burde satt inn.

Jesse Lingard – 6 (ut 45+4 for Sánchez)
De offensive spillerne med X-faktor slet før pause, og Lingards harde jobbing og bevegelser var faktisk noe av det lille United hadde offensivt før pause. Ut med skade på overtid i 1. omgang.

Anthony Martial – 5,5 (ut i pausen for Mata)
Dessverre som med Pogba – han slet. En god kombinasjon med Luke Shaw, men ellers klarte franskmennene å ta ut sine landsmenn fra kampen – frustrerende nok for United. Skadet seg like før pause, og måtte gå av i pausen.

Marcus Rashford – 5,5 (ut for Lukaku 84)
Full innsats hele veien, men få muligheter. Det overraskende skuddet skrått ute til høyre var vel nesten Uniteds beste sjanse før pause, men vanskelige arbeidsbetingelser når Pogba og Martial ble tatt ut av kampen. Led av manglende støtte gjennom hele kampen, men over 90 minutter fikk han nesten ikke til noe. Det er min vurdering, og det må karakteren også reflektere.

Alexis Sánchez – 5 (inn for Lingard 45+4)
Lykkes dessverre med lite i de 45 minuttene han fikk, og selv om Martial og Lingard slet før pause ble United merkbart dårligere etter hvilen.

Juan Mata – 5 (inn for Martial i pausen)
Se Sánchez. Kombinerte småpent noen ganger, men det var i en periode da PSG bevisst ga bort initiativet til United. Slet han også.

Romelu Lukaku (inn for Rashford 84) spilte for kort tid til å få karakter.