Manchester United v Arsenal FC - Premier League

«Selvtilliten, besluttsomheten og rappheten er endelig tilbake»

Sett din egen børs her:

David de Gea – 6.5
Feberredning på Martinellis heading, samtidig ville det vært en tabbe om ballen hadde gått i mål. Viser sin eminente reaksjonsevne og fikk opp hansken og slo ballen unna. Kommuniserer godt med forsvaret foran seg. Ellers en rolig dag på jobb for den spanske skuddstopperen.

Diogo Dalot – 6.5
Strålende innlegg til Eriksen tidlig i kampen. Villig med i den offensive delen av spillet tidlig i kampen. Havner på etterskudd mot Martinelli på det annullerte målet, men slapp med skrekken.

Raphael Varane – 6.5
Rolig som skjæra på tunet i den første omgangen. Gjør ting enkelt i klareringsspillet. Vanvittig timing i taklingsspillet sitt. Kriger og fremstår som en soleklar leder i de bakre rekker. Glapp i markeringen på 1-1-scoringen noe som gjorde at Jesus kunne krige ballen til Saka som enkelt satte inn utlikningen.

jesusvarane040922

Lisandro Martinez – 6.5 (ut mot Maguire 80)
Stygg miss i duell med Jesus hvor argentineren lar ballen stusse i gresset og sprette over seg, noe som gir bortelaget en kjempemulighet til å utlikne. Ellers tett på i duellene, viser sin tilstedeværelse i det defensive spillet – mange gode oppspill i mellomrom. Trygg med ball og fortsetter i den gode stimen fra de tre foregående kampene. Akrobatisk klarering med ti minutter igjen.

Tyrell Malacia – 6.5
Hadde god kontroll på sin side i den første omgangen. Nøytraliserte Bukayo Saka og tvang Arsenal-stjernen til å ta forhastede valg. Litt mindre med i det offensive spillet, men viste at han behersker også det defensive på dette nivået. Mer på etterskudd mot Saka i den andre omgangen og slapp kantspilleren i forkant av scoringen.

Scott McTominay – 6.5
Innledet med å lage mange frispark. Spilte seg opp utover i kampen med sin krigerske innstilling. Var aggressiv og tøff mot den fotrappe midtbanen til Arsenal og gjorde gode valg med ball i beina. Tok en for laget og rev Jesus i bakken da laget var i ubalanse og fikk gult kort. Reddende engel med en lang tå som hindret 3-2 helt på tampen.

Christian Eriksen – 7.0
Stor mulighet til å gi United ledelsen tidlig, satte volleyen utenfor. Involvert i alle tre scoringene. Fjerde sist på den første, tredje sist på den andre og nest sist på den tredje. Gjør trygge og gode valg med ball, litt mer på etterskudd uten ball i denne kampen. En eventyrhistorie som får flere kapitler for hver kamp han får i United-drakta.

Antony – 7.5 (ut mot Ronaldo 58)
Gikk rett inn i startelleveren etter overgangen ble bekreftet torsdag. Grep sjansen umiddelbart! Påtok seg press fra flere Arsenal-spillere og satte opp Dalot før Eriksens tidlige sjanse. 35 minutter ut i sin United-debut sendte han Old Trafford til himmels da han iskaldt satte ballen i lengste hjørne bak Ramsdale. Ble med scoringen den 21. spilleren for United som scorer i Premier League-debuten. Tatt av etter snaue timen og har allerede spilt seg inn i fansens hjerter og hvis dette var debuten så gleder jeg meg til å følge fortsettelsen!

antonyras040922

Bruno Fernandes – 7.5
Kriger, kjemper og sliter med kapteinsbindet rundt armen. Ble tatt i forkant av scoringen, men fikk spilt ballen fra seg. Ga dommer Tierney et klapp på skuldra etter scoringen. Gode valg med ball i beina, presis og nydelig målgivende til Rashford på 2-1. Fremstår som en ekte leder for dette laget.

Jadon Sancho – 5.5 (ut mot Fred 66)
Lekent humør, påtok seg i likhet med Antony en del press. Spilte også på Saliba et tidlig gult kort. Tredje sist på 1-0-scoringen, men ellers klarte ikke kantspilleren å være spesielt effektiv i valgene sine med ball. Spilte seg ned de tjue minuttene han fikk i andre omgang og fikk til svært lite.

Marcus Rashford – 8.0 (ut mot Casemiro 80)
To mål og målgivende. Iskald alene med Ramsdale når han ble spilt gjennom av Fernandes. Fikk sitt andre servert på sølvfat fra Eriksen etter et magisk angrep. Nest sist på Antonys debutscoring. Droppet dypt for å få kontakt med ball og la ned utallige meter i press på topp. Selvtilliten, besluttsomheten og rappheten virker å være tilbake til da han for alvor slo gjennom!

rashfordmal040922

Cristiano Ronaldo 6.5 (inn for Antony 58)
Smart i sine bevegelser og viser frem sin kløkt og rutine da laget trenger det. Kjemper for laget. Involvert i 3-1-scoringen. Plasserer seg riktig, men mangler fortsatt det siste lille i samhandlingen med resten av laget.

Fred 6.5 (inn for Sancho 66)
Inn med kvikke bein og setter presset høyt i banen. Nære ved å gi umiddelbart avkastning. Ofrer seg i duellene. Fin pasning i bakrom mot Ronaldo på tampen. Strålende da han ble flyttet høyere i banen mot slutten av kampen. Skapende i mellomrom og god med ball.