Her er vår spillerbørs etter 3-1-tapet mot West Ham.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som satte børskarakter, sammen med flere av Red Army Hortens medlemmer.

United tapte 3-1 etter at det var 3-3 i store sjanser kampen sett under ett.

David de Gea – 6
Vanskelig å straffe ham. Sjanseløs på 1-0 og 3-1, og maksimalt uheldig på 2-0. Og det var egentlig alt West Han skapte.

Scott McTominay – 5
Mourinho skrøt av ham etter kampen, men han lurer ikke oss. Involvert egentlig både på 1-0 (selv om det var offside) og 3-1 (kunne vært frispark i etterkant) i en forsvarsrekke som aldri oste av sikkerhet – selv om hjemmelaget skapte kun tre sjanser (målene) i hele kampen.

Chris Smalling – 6
Bestemann bak. Gjør en del bra mot Arnauotvic, selv om det langt ifra er feilfritt.

Victor Lindelöf – 4,5
– Hæ, spiller Lindelöf, sa de på puben etter 20 minutter. Veldig anonym, står ikke frem på noen måte og det sier sitt at han ble tatt av banen i stedet for McTominay.

Ashley Young – 6
Skapte to av våre tre sjanser med innleggene sine, men også variabel i spillet ellers, og det innøvde cornertrekket rett til en West Ham-spiller ble bare latterlig.

Luke Shaw – 6
Overspilt på grunn av en offside som ikke ble gitt før 1-0 (vanskelig å straffe ham for det), og ikke så med offensivt i flere andre kamper, selv om det ble målgivende på corneren som Rashford reduserte på. Likevel ok totalt sett.

Nemanja Matic – 6,5
Ballforflytter – og gjør egentlig det greit nok totalt sett. Matic gjør det man forventer at Matic gjør.

Marouane Fellaini – 6,5
Se Matic. Gjør egentlig det som er forventet, kunne også scoret med en heading.

Paul Pogba – 4
Ok før pause, også en herlig langpasning til Martial, men helt anonym og uinteressert etter pause – i en periode da vi egentlig trengte at han ga enda mer. 2. omgangen var provoserende. Rett og slett. Så fantastisk på sitt beste. Så ekstremt frustrerende på sitt verste.

Anthony Martial – 5,5
Forsøker, selv om United som kollektiv offensivt er fraværende.

Romelu Lukaku – 4,5
Virker tung, er lite involvert og pakkes altfor godt inn av West Hams forsvar. Som med Martial, da, kollektivet offensivt er fraværende.

Marcus Rashford – 6,5
Ga oss håp med reduseringen, og bidro til at vi i perioder i alle fall ble farligere da han var på banen. Det må være positivt.

Juan Mata og Fred kom akkurat for sent inn på banen for å få karakter, men gjorde lite ut av seg.

Dag Langerød så kampen sammen med Red Army Horten, og de kom med sine innspill på karaktene. Følg dem på Facebook her.