Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League

«Snakk om svar på tiltale!»

Publisert Sist oppdatert

Sett din egen børs øverst i saken før du kikker på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 5,0
Vartet opp med to aldeles fryktelige feilpasninger i den første omgangen og slapp på mirakuløst vis unna baklengsmål på den andre – da ballen spratt i stolpen og ut. Sjanseløs på baklengsmålet.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
LITE TILLITSVEKKENDE: David de Gea trøblet med beina. Igjen.

Diogo Dalot – 5,5 (ut for Wan-Bissaka etter 46)
Fryktelig tilbakespill til De Gea tidlig i kampen, men slapp med skrekken. Lite involvert før han ble tatt av i pausen.

Lisandro Martinez – 7,5
Spilte på svært stor risiko flere ganger, men lyktes med det. Ellers iskald, trygg og briljant under hardt press. Bunnsolid i nærkampene og leste spillet godt. Slo tilbake etter marerittet på Anfield.

Raphaël Varane – 7,0
Leste spillet godt og vant så godt som alle dueller. Glimrende – i likhet med stopperkollegaen, – men ikke like involvert.

Luke Shaw (ut for Malacia etter 65) – 6,5
Satte opp Weghorst i god scoringsposisjon i førsteomgang. Trøblet defensivt enkelte ganger, men livlig offensivt. Målgivende etter hjørnespark til Bruno.

Fred (ut for McTominay etter 81) – 6,5
Umulig å ikke la seg begeistre og fascinere over den voldsomme motoren hans. Skal også ha for mange og gode initiativ offensivt og gjenvinninger på defensiven.

Casemiro – 7,0
Mange positive involveringer og mye involvert – som vanlig -, men også noen skumle og unødvendige balltap. Deriblant rett i forkant av utlikningen. Tok det raske frisparket i forkant av kontringen som ga 1-0 og vant ballen i forkant av 2-1.

Antony (ut for Pellistri etter 81) – 6,5
Løftet seg og vartet opp med en fantastisk scoring etter en svak førsteomgang. Som alltid uredd, men det ble også mye nesten for brasilianeren før kremmerhuset. Vartet opp med et glimrende innlegg til Weghorst før hvilen, men kunne og burde kanskje hatt to scoringer til.

Bruno Fernandes – 8,0
Kapteinen, som ble sterkt kritisert for både oppførsel og prestasjon i helgen, virket tent og revansjelysten og slo voldsomt tilbake. Involvert i 1-0-scoringen, hadde målgivende til Antony på 2-1 og stanget selv inn 3-1 etter en corner. Kunne også notert seg for nok en målgivende da han sendte Antony gjennom alene med keeper. For en måte å slå tilbake på. Snakk om svar på tiltale!

Marcus Rashford – 7,0 (Ut for Sancho etter 65)
Ga United en drømmestart på kampen da han dro av en mann og banket inn ledelsen på strålende vis. Farlig frempå og nære på ved et par anledninger til før han ble tatt av tidlig for litt velfortjent hvile.

Wout Weghorst – 6,5
Det var vanskelig å ikke få vondt av ham da han brente sin tredje gigantsjanse for kvelden. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves – og til slutt satt den også for den høyreiste nederlenderen. Da var det mange følelser som skulle ut.  Jobbet – som alltid – utrettelig og fortjente scoringen. Men uttellingen foran mål naturligvis for dårlig.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
EKSPLOSJON AV FØLELSER: Wout Weghorst var tydelig lettet og glad etter nettkjenningen.

Aaron Wan-Bissaka (inn for Diogo Dalot etter 46) – 6,5
Initiativrik og svært angrepsvillig da han kom inn. God i småspillet, kom til innlegg og forsøkte seg også med et skuddforsøk som gikk i blokka.

Jadon Sancho (inn for Marcus Rashford etter 65) – 6,0

Viste frem selvtillit og dribleferdigheter da han danset med to Betis-forsvarere rett etter å ha kommet inn fra benken.

Tyrell Malacia (inn for Luke Shaw etter 65) – 6,0
Ikke like involvert som backkollegaen på motsatt side, men god i én mot én-situasjonene defensivt.

Scott McTominay (inn for Fred etter 81)
For kort tid til å bli vurdert

Facundo Pellistri (inn for Antony etter 81)
For kort tid til å bli vurdert

 

Powered by Labrador CMS