Manchester United v Leeds United - Pre-Season Friendly

«Viser hvorfor han bør satses mer på»

De største Manchester United-stjernene var på banen i den første omgangen, men det var først etter hvilen at vi kunne juble for scoringer da ungguttene fikk muligheten til å vise seg frem og sørget for at det ble 2-0-seier.

Her er vår spillerbørs etter kampen, delt opp i to omganger som følge av de 11 byttene som ble gjort i pausen.

1. omgang

Tom Heaton – 6,0

Nesten ikke involvert og får knapt et skudd på seg.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0

Blir ikke satt på de store prøvene defensivt, men heller ikke særlig involvert offensivt.

Raphaël Varane – 6,5

Sett bort i fra et svakt pasningsforsøk som fører til brudd i mot, har franskmannen god kontroll sammen med Martinez i midtforsvaret.

Lisandro Martínez – 6,5

Noen fine brudd, og god kontroll bakover. Deilig å se argentineren tilbake på banen.

lisand

Alvaro Fernandez – 6,5

Mer aktiv og involvert fremover enn Wan-Bissaka på høyresiden, og var heller ikke så alt for langt unna scoring på hodet etter en corner.

Hannibal Mejbri – 7,0

Mye involvert og bør score på muligheten sin, men tunisieren jobber hardt og får først og fremst betalt på denne børsen for sin arbeidsinnsats – blant annet med en strålende takling i eget felt da Leeds var farlig frempå.

Kobbie Mainoo – 7,5

Har en stygg ballmiss som fører til kontring i mot, men ellers viser 18-åringen seg som en elegant og svært lovende midtbanespiller, som Ten Hag bør gi langt flere sjanser i sesongen som kommer.

Mason Mount – 7,0

Lovende tendenser de første 15-20 minuttene, med blant annet et flott fremspill til Amad og nesten en chip-scoring etter å selv ha gjenvunnet ballen høyt gjennom et aggressivt press. Kan fort bli en viktig brikke i Ten Hags United-prosjekt.

Amad Diallo – 6,5

Viser hvorfor han anses som en ganske så spennende høyrekant og er mye involvert, selv om det mangler på sluttproduktet mot Leeds.

Omari Forson – 5,5

Ganske anonym ute på venstrekanten.

Jadon Sancho – 5,5

Midtspiss hele den første omgangen, men ikke noe godt svar på Uniteds spissproblem i denne kampen i hvert fall.

Hør bonus-podcast etter 2-0 mot Leeds, også med sitater fra Ten Hag:

2. omgang

Matej Kovar – 6,0

Blir i likhet med Heaton ikke satt på de alt for store prøvene.

Marc Jurado – 6,0

Har en god ball som skaper sjanse for Hugill og etter hvert Hansen-Aarøen. Ellers en ok prestasjon av høyrebacken.

Will Fish – 6,5

Fremstår solid bakerst i tospann med Bennett.

Rhys Bennett – 6,5

I likhet med Fish god kontroll i midtforsvaret.

Brandon Williams – 6,0

God arbeidsinnsats, men ikke så mye mer enn helt ok prestasjon av venstrebacken.

Dan Gore – 6,5

Gjør sakene sine bra på midtbanen, selv om han ikke er så alt for mye involvert.

Charlie Savage –  6,5

Spiller på det trygge, som den mest defensive av de sentrale midtbanespillerne etter hvilen.

Isak Hansen-Aarøen – 7

Står frem i det mye av det offensive United skaper etter hvilen – blant annet den presise stikkeren til Emeran på 1-0.

Noam Emeran – 7

Var egentlig lenge ganske anonym, men så helt sentral i Uniteds to scoringer – med ett mål selv og én assist.

emeran

Shola Shoretire – 6,0

Spennende spiller, men klarer ikke å skape noe særlig fra sin venstreside.

Joe Hugill – 6,5

Ganske anonym, før han plutselig får sjansen fra ti meter og på spiss-vis setter ballen trygt ned i det høyre hjørnet.