MANCHESTER: Mens Nemanja Matic kommer til å ha mareritt om de argentinske dansetrinnene til Paulo Dybala, hadde Victor Lindelöf en av sine bedre dager i United-trøyen mot Juventus.

Old Trafford, Champions League, 3. runde

Mål: 0-1 Paulo Dybala (17).

United: David de Gea, Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Nemanja Matic, Paul Pogba, Marcus Rashford, Juan Mata, Anthony Martial, Romelu Lukaku.

Juventus: Wojciech Szczesny, Joao Cancelo (Douglas Costa 87), Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Rodrigo Bentancur, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Juan Cuadrado (Andrea Barzagli 81), Paulo Dybala (Federico Bernardeschi 78), Cristiano Ronaldo.

David de Gea – 7
Ronaldo hadde kanskje regnet med scoring, men glemte i så fall å ta med keeperen han aldri spilte med i United i beregningen. Signaturredning på portugiserens rakett. Stødig parade også på frisparket i første omgang og påfølgende utboksingsmanøver på returen. Ikke mye spanjolen kan gjøre med 0-1-målet.

Ashley Young – 5.5
Har hatt både Mohamed Salah og Eden Hazard i lomma det siste året, men Ronaldo var det ikke plass til. Stadig på etterskudd defensivt og lager noen frispark. Kommer mer til sin rett når han får mer plass langs høyresiden når United henger mer med i andre omgang.

Chris Smalling – 5.5
Forsvarsrekka får virkelig kjørt seg mot et Juventus-lag som beveger seg smart og mye, spesielt i første omgang. Stopper innlegget til Ronaldo på 0-1, men ballen ender hos Dybala, noe Smalling riktignok ikke skal klandres for.

Victor Lindelöf – 7
Svensk opptur i sorgen. Best av utespillerne. Det kan virke som Lindelöf henger i tauene til tider, spesielt når Dybala, Cancelo og Bentancur kombinerer på venstresiden til United. Men svensken bidrar med flere avgjørende involveringer, blant annet når han blokkerer Dybala på en kontring og når han stopper Cancelo som er på vei igjennom.

Luke Shaw – 5
Nesten alt Juventus skaper før pause kommer fra 23-åringens side, blant annet innlegget på 0-1. Har også et stygt balltap ved egen 16-meter, men reddes av Matic som rydder opp.

Nemanja Matic – 4
Kommer sannsynligvis til å ha mareritt om Dybala de neste nettene. Etter ti gode minutter knekker argentineren koden og stikker bak ryggen til Matic gang på gang. Best illustrert på 0-1.

Paul Pogba – 5.5
Ikke det gjensynet han hadde håpet på mot gamle lagkamerater. Spiller i skyggen av Pjanic og Bentancur som har full kontroll på midtbanen før pause. Centimetere fra utligning med stangskudd i innspurten. Heller ikke returen via bakhodet til Szczesny vil i nettet.

Marcus Rashford – 5
Ingen av angrepsspillerne får godkjent mot Juventus, men Rashford er den med mest gnist. Raidet hans i første omgang noe av det eneste United har å by på av uforutsigbare angrepsmønstre.

Juan Mata – 5
Langt mer anonym enn på Stamford Bridge. Får tilsnakk av dommer for et raseriutbrudd. Første gang?

Anthony Martial – 4
Når franskmannen lager flere frispark enn han får har han en dårlig dag på jobben.