triosss

«United tapte, men han viste klassen sin»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

André Onana – 7,5
Kunne han reddet 2-0-målet? Dt var to touch like foran ham, så det er i alle fall ikke en klar keepertabbe. Før det tok han nesten alt Tottenham kastet mot ham, og var sjanseløs på 0-1. Viste stor ro i alle situasjoner, og krydret det med et strålende spill med beina, blant annet med en langpasning rett på skoa til Garnacho, som ga United en sjanse motsatt vei. United tapte, men han viste hvorfor han kan bli veldig viktig for United denne sesongen.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0 (ut mot Dalot 66)
Kunne fått ny målgivende da han tidlig fant Garnacho til en god sjanse. Ganske god kontroll på sin side de første 45, det var Shaw som slet mest defensivt av backene, men tok et unødvendig gult kort midt på banen før pause, og klarte ikke å involvere seg nok etter pause.

Raphaël Varane – 6,0
Mest synlig før pause da han headet et par cornere over, og som en del av Uniteds spill i igangsettingsfasen, men solid på innlegg i feltet.

Lisandro Martinez – 6,5
Dette var mye bedre enn de svake 45 sist. Shaw var ute å kjøre på defensiven noen ganger før pause, men da ryddet alltid argentineren opp som sistemann. Hadde stort sett full kontroll på Richarlison, men var samtidig sist på 2-0-målet og ble vel også den som ble truffet før 1-0 – slik at tilfeldighetene i kampen jobbet hardt mot ham i avgjørende øyeblikk. Hadde det ikke vært for de to touchene ville han vært på 7eren et sted.

lismm

Luke Shaw – 5,0
Et stort pluss at han bidra mer offensivt enn mot Wolves. Det hjalp også Garnacho foran ham, da, men et soleklart minus at han solgte seg stort to ganger før pause – da United slet defensivt bak ham, og det var ikke helt overraskende at 0-1 kom etter et enormt rom på Uniteds venstreside. Holdt på å få selvmål da en avslutning slo via ham i stolpen og ut. Skal ha for noen viktige klareringer, hadde også et par ok langpasninger, men jeg synes for mange av problemene våre startet på venstrekanten – og derfor dro jeg ham ned.

Casemiro – 6,5
United hang bedre sammen, og dermed så plutselig Casemiro ganske så bra ut igjen også – både i dueller og med ball og de gangene United havnet lavere i banen. Det var før pause. Etter pause slet United – og han – mer på defensiven, men han hadde en gigantisk sjanse til å utlikne på en flott heading, og var en av dem som holdt hele kampen ut – også som en offensiv trussel.

Mason Mount – 6,0 (ut mot Pellistri 85)
Hadde tre gode og viktige gjenvinninger på Tottenhams halvdel bare de første 12 minuttene, og var allerede da bedre enn mot Wolves. Ofte sentral da United brøt høyt før pause. 1. omgang var hans beste til nå i United, men slet mer sammen med hele laget etter pause. i begge faser av spillet.

Antony – 4,5 (ut mot Eriksen 66)
Involvert i Rashfords sjanse tidlig, traff også stolpen med et karakteristisk skudd etter pause, men ellers var det mest noen gjenvinninger han viste seg frem med. Kan kanskje være i fare når laguttaket skal gjøres før neste kamp.

Bruno Fernandes – 6,5
Skulle scoret med en heading før pause, men samtidig involvert da Rashford fikk en tidlig sjanse, da Garnacho fikk en sjanse, og slo også til Rashford som fikk en stor sjanse (som trolig ville blitt offside). Stod bak fem gode United-sjanser, så en del pluss i mange situasjoner som kunne vært avgjørende til Uniteds fordel, men også en klar minus (gigantbommen) de første 45. Spilte også frem Antony før stolpetreffet etter pause, men virket samtidig hemmet i en del av presspillet og på defensiven grunnet et tidlig gult kort.

brunaa

Alejandro Garnacho – 6,5 (ut mot Sancho 66)
Skjøt skuddet som dommerne snøt United for straffe på. Også veldig sentral – og denne gangen god – på flere andre overganger de første 45, samtidig som han igjen viste at han har jobbet med presspillet og gjenvinningskvalitetene sine. Dessverre på etterskudd før 1-0, og mindre involvert etter hvilen, da jeg dro ham ned fra 7 til 6,5.

Marcus Rashford – 5,5 (ut mot Martial 85)
Startet kampen med tre dårlige touch/ballmist, men etter et kvarter endret ting seg. Da begynte han å finne rom, og var involvert i tre sjanser den siste halvtimen, hvorav den ene en fantastisk teknisk lekkerbisken i forkant av da Garnachos avslutning ble stoppet av armen og skulle gitt United en klar straffe. Dessverre mindre mer etter pause, først som spiss og den siste halvtimen som kant – og totalen derfor under pari.

Christian Eriksen – 5,5 (inn for Mount 66)
United fikk i perioder litt mer tid og rom og ballbesittelse med dansken inn, men United at laget skapte noe mer sjanser eller fikk mer kontroll bakover i banen.

Diogo Dalot – 5,5 (inn for Wan-Bissaka 66)
Gikk på utallige offensive løp da han fikk sjansen, men samtidig litt i trøbbel defensivt for mange ganger.

Jadon Sancho – 5,5 (inn for Garnacho 66)
Et par gode involveringer like etter innhoppet, men da United trengte gjennombruddskraft og noe ekstra så klarte han denne gangen ikke å bidra med det.