Vil opp i tosifret

Herrera vil gjerne ha flere mål enn i fjor, og vil ha forbedring fra fjorårets seier på St. Mary’s.

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera har scoret to mål hittil denne sesongen, og United-legenden Bryan Robson tror spanjolen kan score flere mål enn i fjorårssesongen. Den tilliten setter Herrera pris på.

– Forrige sesong scoret jeg åtte, og jeg ønsker å vokse [som spiller], jeg ønsker å fortsette med å score for laget. Når du er en midtbanespiller som scorer et bra antall mål så gjør det deg bedre. Jeg må si takk til Bryan Robson hvis han tror at jeg kan score 12-15 mål, det betyr at han har tro på meg. Jeg har også tro på meg selv. Jeg tror jeg kan klare et slikt målantall, men det er ikke så enkelt, sa Herrera til MUTV.

– Det viktigste er å være klar til å score; det er det manageren ønsker fra meg. Vi vil ikke gi hele ansvaret for å score mål til Wayne eller Martial eller Memphis – til angriperne. Alle må hjelpe til.

Første mulighet til å leve opp til Robbos forventninger kommer mot Southampton.

– Jeg husker fra forrige sesong at begge kampene mot Southampton var litt rare, litt snåle. Borte fortjente vi ikke å vinne, men vi vant. Hjemme fortjente vi ikke å tape, men vi tapte. Begge kampene var veldig tøffe, så vi må være klare for [det igjen]. De er trygge med ballen, og prøver å spille, men de har også Graziano Pelle på topp slik at de kan spille langt.

– De er selvsagt gode siden de kom på sjuendeplass forrige sesong, og jeg sier alltid at vi må respektere motstanderne våre. Men om vi er så gode som vi kan være, så må vi slå dem. Vi er Manchester United, og vi må vise det.

anderherrerarooney (650 x 358)
– Tusen takk for at du vil lette presset på oss spisser.
Powered by Labrador CMS