Solskjær: – Vet ikke om Rashford rekker West Ham-kampen

Publisert Sist oppdatert

Det skulle jo helst vært en ny Rashford-jubeldag mot PSG, og det kunne det fort blitt også.

Først utlignet han, og i andreomgangen skapte han gode sjanser for både Edinson Cavani og ikke minst for Anthony Martial – franskmannen burde sørget for at Rashford fikk en målgivende pasning med seg også fra denne kampen.

I stedet ble det ingen veldig hyggelig kveld for Rashford. Ikke bare tapte han, men han måtte også ut med en liten skade.

– Den skulderskaden plager ham litt. Vi får se hvor raskt han kan rehabiliteres. La oss håpe at han kan være klar for West Ham-kampen, men vi vet ikke, sa Ole Gunnar Solskjær etter oppgjøret.

SCORET: Marcus Rashford.

Er De Gea også usikker?

David de Gea fikk trøbbel og måtte ut med Southampton, og var regnet som usikker til denne kampen.

Mot PSG slo De Gea til med en god redning av et Mitchel Bakker-skudd rett i forkant av PSGs 2-1-mål, men spanjolen skjærte noen grimaser i etterkant av redningen, og han gikk senere ned – men fullførte kampen.

Det ble aldri ble nevnt av Solskjær etter kamp (om ikke både vi og ManUtd.com har gått glipp av det), så vi håper at det uansett ikke er noen fare for spanjolen. Men hvis De Gea ikke er klar til innsats lørdag, så har uansett United en ung og sulten målvakt som nok er lysten på spilletid.

Powered by Labrador CMS