– Solskjær er i ferd med å miste tålmodigheten

Det heter seg at det ikke er røyk uten ild. Kanskje gjelder det også Anthony Martial.

Publisert Sist oppdatert

Flere engelske United-journalister skriver i alle fall tirsdag at den franske 23-åringen skal få slite med å overbevise Ole Gunnar Solskjær om at han fortjener en plass i Uniteds førsteellever neste sesong.

The Times-journalist Paul Hirst skriver ordrett at «Solskjær er i ferd med å miste tålmodigheten» med Martial.

Han skriver helt konkret at Solskjær mener at Martial ikke har gitt alt verken på trening eller også av og til i kamp.

Tidligere er det blitt rapportert at den franske kantspilleren irriterte Solskjær allerede i desember, da han returnerte for sent til trening etter en kort tur hjem til Frankrike.

Det ble også fortalt til Supporterklubben, og da vi snakket med en tidligere spiller under Solskjær så sa han følgende om situasjonen.

– Jeg tror ikke at Martial kommer for sent en gang til. Ole Gunnar krever at man er fullstendig lojal mot det opplegget som lages. Tillit og respekt er ekstremt viktig for ham. Det handler om respekten for opplegget, for trenerne og ikke minst resten av spillergruppa. Hvis Anthony Martial kommer for sent en gang til så er jeg usikker på hvilken rolle han kommer til å spille videre i United, sa spilleren – som altså ga uttrykk for at Solskjær er ekstremt opptatt av holdninger og reagerer hvis de ikke blir fulgt.

Les saken her: Solskjær – slik har han lyktes til nå

Ulike rapporter om salg

The Times skriver ikke at Martial skal selges, men at han nå må kjempe for å overbevise Solskjær om at han fortjener en plass på førstelaget neste sesong.

STARTET SÅ BRA: Anthony Martial var en nøkkelspiller under den tidlige suksessen til Ole Gunnar Solskjær, men har som resten av United ikke klart å holde nivået.

Det spesielle er at Daily Mails United-journalist Chris Wheeler skriver noe av det samme som The Times tirsdag.

Helt konkret så skal Solskjær ifølge Daily Mail ha latt seg irritere over holdningene siden han faktisk hadde gitt franskmannen fri til å reise noen dager til Frankrike rett i forkant av 1-1-kampen mot Chelsea.

Likevel fikk han blant annet dette i retur.

Så Solskjær ga – men uten å få noe særlig tilbake.

Dermed ble det Alexis Sánchez i stedet for Martial som kom innpå mot Chelsea, og mot Huddersfield søndag var ikke Martial å se – selv om den offisielle forklaringen var en vond rygg.

Wheeler mener imidlertid at det er lite sannsynlig at Martial selges – siden så mange andre er forventet å forsvinne i sommer.

Da er The Sun skarpere i ordlyden via sin United-journalist, Neil Custis. De skriver tirsdag at United er villig til å lytte til bud på Martial, og de forteller også at Martials slappe oppvarming mot Chelsea – og tilsvarende holdninger på trening – har irritert.

Sentral i starten

Martial var likevel en nøkkelspiller i Ole Gunnar Solskjærs suksess i United de første tre månedene, og scoret blant annet i den første kampen mot Cardiff. Han fulgte opp det med flere andre gode prestasjoner i et United-lag som enten feide motstanderne av banen de første ukene – og så senere kontret dem i senk.

Etterpå har imidlertid ros blitt erstattet av mer negative saker, og spørsmålet er om Martial kan bli en nøkkelspiller i United videre.

Solskjær håper nok egentlig på det – siden franskmannen skrev under på en ny kontrakt frem til 2024 så sent som 31. januar, altså etter at Solskjær hadde vært i klubben i en drøy måned.

– Dette er den perfekte klubben for Anthony til å fortsette sin utvikling som en offensiv spiller av toppklasse, sa Solskjær da.

Les også: Slik tar agentbyrået Martial i forsvar

Powered by Labrador CMS