Slik tar agentbyrået Martial i forsvar

Etter 1-1-kampen mot Chelsea meldte Daily Mail at Ole Gunnar Solskjær hadde strammet opp Anthony Martial foran resten av laget. Siden har ikke franskmannen vært i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

Tabloidavisens United-korrespondent skrev i slutten av april at Solskjær skal ha luftet sin frustrasjon med Martial ved å kjefte på ham fremfor de andre spillerne etter Uniteds kamp mot Chelsea.

23-åringen kom aldri innpå i nøkkelkampen, og det har dukket opp klipp på sosiale medier av en Martial som fremstår veldig slapp under oppvarmingen.

Forrige gang Martial var i aksjon fikk han åtte minutter mot Manchester City.

At han ikke engang var på benken mot Huddersfield kan riktignok tyde på at franskmannen sliter med en skade, men dagen etter poengtapet publiserte Martials agentbyrå et innlegg på Instagram med følgeteksten:

– Det er enkelt å kritisere. Sannheten kommer til syne på banen.

Bildet viser at Martial har scoret flere mål for United på sine fire første sesonger enn det Ryan Giggs og David Beckham gjorde, og at han er to mål bak Cristiano Ronaldo.

Ifølge Daily Mail skal Solskjær ha vært misfornøyd med Martials innstilling, og hans åpenbare mangel på innsats.

I sin podkast har Manchester Evening News også påpekt at franskmannen ikke så spesielt imponert ut da Solskjær la den siste treningsøkten før kampen mot Manchester City på The Cliff.

Martial fikk en ny femårskontrakt i januar, etter å ha fremstått som en åpenbar mann for Solskjær-fotballen i startfasen.

Powered by Labrador CMS