dejong290322k

– Skylder De Jong £17 millioner

Overgangen dras ut grunnet ubetalte lønninger fra Covid-19-pandemien.

Publisert Sist oppdatert

Under Covid-19-pandemien forhandlet Barcelona frem en utsettelse av utbetaling av lønninger til flere spillere.

Frenkie de Jong er en av de best betalte i Barcelona og var en av spillerne som fikk lønnsbetalingen utsatt.

Dette skal ifølge James Ducker i Telegraph være en av grunnene til at nederlenderens overgang til Manchester United drøyer.

Barcelona skylder de Jong hele 205 millioner kroner etter dagens kurs, noe klubben må finne en løsning på før salget kan gjennomføres.

LES OGSÅ: – De Jong er ikke til salgs

De Jong forlenget kontrakten sin på Nou Camp med ytterligere to år til 2026 tilbake i oktober 2020, noe som tillot Barcelona å spre de utsatte betalingene over en lengre periode.

FC Barcelona v Arsenal - Pre-Season Friendly
MÅ VENTE: Erik Ten Hag må belage seg på å være tålmodig i vente på overgangen til Frenkie de Jong

Men De Jongs potensielle overgang til Old Trafford betyr at Barcelona står overfor utsiktene til å måtte betale en regning på over £17 millioner i lønn til spilleren.

Det antas at Barcelona i tillegg skylder ytterligere £3,4 millioner i bonuser for at nederlenderen har spilt minst 60 prosent av Barcelonas kamper de to foregående sesongene.

Hvordan Barcelona har tenkt å løse dette skrives det ingenting om i artikkelen, men det kan dermed virker som om nye United-manageren Erik ten Hag vil måtte være tålmodig i vente på sitt største overgangsmål denne sommeren. Uniteds håp om å få i stand en avtale i tide for at De Jong kan bli med på starten av sommerturneen er nok over.

MicrosoftTeams-image

 

Powered by Labrador CMS