Mest skuddredde av alle

Ingen har fyrt av færre skudd på mål enn Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Det kommer antakeligvis ikke som noen overraskelse, for alle kan selv se hva som skjer – eller rettere, ikke skjer, når Louis van Gaals utvalgte er i aksjon for tiden.
Av og til blir det mye synsing, så derfor kan det være greit å vise til nedenstående, konkrete statistikk som united.no-medarbeider Mats Svensson har funnet i The Telegraph.

Som vi ser er den utarbeidet på grunnlag av alle hjemmekamper i Premier League fra og med den 24. oktober, og den er stygg lesning.

Riktignok kan statistikk ofte brukes til å få frem akkurat det en selv måtte ønske, men i dette tilfelle – og med det ørlille forbehold om at opphavsmann til artikkelen, den vanligvis så treffsikre Jim White, har truffet blink igjen – er tallenes tale så klokkeklar at det ikke er rom for tolkninger.
De forteller oss at Manchester United har løsnet syv skudd mot mål i løpet av de fire Premier League-rundene laget har hatt besøk på Old Trafford i de to siste månedene. Det vil si kampene mot Manchester City (0-0), West Bromwich (2-0), West Ham (0-0) og Norwich (1-2).

Selv Aston Villa, Premier Leagues desiderte bunnlag har, sammen med Stoke og Swansea truffet 11 ganger hver, mens det er flere hav opp til de beste.
Helt i toppen finner vi Tottenham med hele 30 målrettede avslutninger, fulgt av Everton (26), Crystal Palace og West Ham (25) og Bournemouth(!) med 23.

Her kan du lese Jim Whites artikkel i sin helhet.

Powered by Labrador CMS