Operasjon på Charlton

OPPDATERT KL. 13 Sir Bobby Charlton har gjennomgått en mindre operasjon etter at han følte seg uvel søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Charlton vant Laureus Sports Awards sin ærespris for sin fantastiske karriere, og skulle egentlig ha mottatt prisen personlig i London mandag kveld.

Men etter søndagens uavgjortkamp mot Chelsea følte Sir Bobby seg dårlig og returnerte til Manchester for å gjennomgå en mindre operasjon. Sir Alex Ferguson mottok prisen på vegne av 74-åringen, og kunne også fortelle at Charltons tilstand ikke er veldig alvorlig.

Ifølge Manchester Evening News ble United-legenden operert for gallestein.

Følelsesladd dag

– Bobby Charlton er ok, men vi følte han burde dra tilbake til Manchester. Han er veldig irritert over å ikke kunne motta prisen selv, sier United-manageren, og la til:

– Det er 54 år siden München-ulykken da vi mistet åtte av våre unge spillere, så dette var allerede en følelsesladet dag for Bobby. I løpet av alle disse årene, har Bobby bevart sin fantastiske ydmykhet, noe som for meg personlig gjøre ham veldig spesiell som menneske.

– Manchester United er selve livet for Bobby. Han kom til klubben som 15-åring, og har siden vært med oss – nå som en av våre klubbambassadører. I de 25 årene jeg har vært i klubben har han støttet hvert steg jeg har tatt. Svært små steg til å begynne med, men senere store steg.

– Uten hans støtte, vet jeg ikke hvor jeg ville vært i dag, sier Sir Alex. På bildet til høyre holder han Laureus Sports’ ærespris, som han altså mottok på vegne av Sir Bobby Charlton.

Powered by Labrador CMS