– Han var bedre i United

Sir Bobby Charlton mener at Cristiano Ronaldo ikke har blitt en bedre fotballspiller etter at han forlot Manchester United – tvertimot!

Publisert Sist oppdatert

I onsdagens 3-0-seier mot Athletic Club, som sørget for at Real Madrid sikret ligamesterskapet i Spania, satte portugiseren inn sitt 44. mål denne sesongen – i ligasammenheng.

Ronaldo har snart tilbragt tre sesonger i den spanske hovedstaden, og har en helt vanvittig statistikk i den hvite Real Madrid-drakta med over ett mål i snitt per kamp.

Til tross for det mener Charlton at Ronaldo var en bedre spiller i United enn det han har vært for sin nye arbeidsgiver.

– Han er en vidunderlig spiller. Jeg kjenner han selvsagt godt fra tiden i United, så det er ingen overraskelse at han har en så fantastisk sesong, sier den levende United-legenden til Goal.com.

– Men jeg synes han var bedre i United enn han er i Madrid. Seriøst! Han scorer mer mål nå, men i Manchester spilte han mer på midtbanen, mens Real Madrid ser på han som en spiss.

Med to kamper igjen av Premier League-sesongen ligger United á poeng med City, men målforskjellen er en god del dårligere. Charlton er klar på at avgjørelsen ligger i byrivalens hender i øyeblikket.

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men jeg skulle ønske jeg gjorde det. Jeg håper selvsagt vi vinner, men det er ikke opp til meg: Manchester City avgjør hvem som vinner.

Powered by Labrador CMS