– City interesserer meg ikke

Sir Bobby Charlton mener at United ikke har noen grunn til å frykte konkurransen fra den motsatte siden av byen.

Publisert Sist oppdatert

Selv om Manchester City nyter godt av arabiske velgjørere; og oljepenger som kunne ha reddet en hel verden tetter alle sluk på Etihad Stadium, har ikke den 74 år gamle United-legenden tro på at Manchester United på noen måte står i fare for å måtte overlate statusen som byens nummer én-klubb til de lyseblå naboene.

– Nei, ikke i det hele tatt, sier Charlton avvisende til The Telegraph.

– Når det gjelder Manchester City, tror jeg ikke et øyeblikk på at vi har noe å frykte derfra.

– For å si det som det er, så interesserer ikke City meg noe særlig. Vi har nemlig det verktøyet som trengs, inkludert denne indre sulten. Takket være dette kan vi få til hva som helst; men det har vi jo allerede bevist.

– Her drar alle i samme retning

Årsaken til Uniteds seiglivethet og styrke forklarer Charlton på denne måten:

– I denne klubben jobber alle sokkene av seg for å oppnå suksess. Ikke bare spillerne, men hele klubben.

– I Alex Ferguson har vi den beste manageren verden noengang har sett, og med den spillerstallen vi har for øyeblikket er vi i stand til å utrette hva som helst.

At United, til tross for alle de kvalitetene Charlton her peker på, til slutt måtte strekke våpen i kampen om ligamesterskapet 2011/12, endrer ikke på denne oppfatningen i det hele tatt.

– Det var en liten miss. men det overlever vi. Isteden kommer vi sterkt tilbake, takket være det faktum at vi har det som skal til; deriblant rette folk i riktige posisjoner, slår Charlton fast.

Powered by Labrador CMS