Drømmer om å passere Sir Bobby

Wayne Rooney har en fjern drøm om å bli klubbens mestscorende spiller noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Riktignok understreker 26-åringen at Premier League-tittel nummer 20 – i hvert fall for øyeblikket – står øverst på ønskelisten. Men, samtidig har Rooney slettes ingen problemer med å erkjenne at det å klatre på stigen over klubbens mestscorende også er et personlig mål.

– Jeg har sett på rekorden, og en del folk har også minnet meg på den, men jeg er fortsatt langt, langt unna Sir Bobby (249 mål) og Denis Law (237 mål), sier han til Inside United. Han legger til:

– Jeg er selvsagt stolt over å være der oppe og være innenfor skuddhold av noen av klubbens legender. Forhåpentligvis kan jeg snart ta dem igjen.

Uniteds toppscorer har bøttet inn mål denne sesongen, og befinner seg således bare fire scoringer bak George Best og Dennis Viollet – som begge fant veien til nettmaskene ved 179 anledninger i løpet av sine langvarige karrierer på Old Trafford. Rooney har imidlertid en lang vei å gå før han eventuelt kan dytte selveste Sir Bobby Charlton ned fra tronen.

– Ja, og det hadde vært en utrolig følelse dersom jeg kunne ta rekorden hans. Men som jeg sa, det er fortsatt langt igjen. Forhåpentligvis kan jeg en dag greie det, sier den drømmende scouseren, som samtidig understreker at dette er en tanke som på lang nær frarøver ham nattesøvnen.

– Neida, dette er ikke noe jeg tenker på hele tiden, men det er nok noe jeg kommer til å tenke mer på når jeg har lagt opp. Men jeg er selvsagt stolt over å være der jeg er for øyeblikket, avslutter han.

TOPP 25 – SCORINGER

Powered by Labrador CMS