– En stor suksess

Sir Bobby Charlton er svært fornøyd med gjennomføringen av årets USA-turné.

Publisert Sist oppdatert

Når United drar på tur er den snart 74 år gamle legenden bestandig på plass for å følge hver minste bevegelse på kloss hold. Han er derfor mer kvalifisert enn de fleste til å vurdere utbyttet av klubbens tre uker lange oppholdet på den andre siden av den store pytten. Og Charlton er særdeles tilfreds med det han har sett de siste tre ukene.

Ikke minst er han imponert over måten alle nykommerne har funnet seg til rette, men også hvordan interessen rundt Manchester United nærmest har eksplodert:

– Ja, eg er veldig fornøyd, både med spillet og med måten de nye har glidd inn i miljøet, sier han, ifølge ESPN Soccernet.

– I tillegg har vi opplevd en merkbar interesseøkning siden sist vi var i USA.

– Nå står vi foran vår fjerde kamp på turnéen (så du er helt sikker på at det ikke er den femte, Sir Bobby..? Journ.anm.), og atmosfæren har vært magisk hele veien.

– Vi gleder oss til å møte Barcelona, og vi har alle muligheter til å vinne kampen. Likevel bør vi ikke legge noe særlig vekt på resultatet uansett hvem som måtte gå seirende ut. Tross alt dreier det seg om en treningskamp midt i sesongoppkjøringen, påpeker Charlton, og legger til:

– Uansett har vi hatt det flott her i Washington; ja, hele turen har vært en stor suksess.

Powered by Labrador CMS