– Det beste laget vant

Sir Alex hadde ingen problemer med å innrømme at det beste laget gikk seirende ut av Premier League-møtet på Upton Park.

Publisert Sist oppdatert

Nederlaget var Uniteds tredje denne høsten, og manageren innser at det ikke bør bli stort flere dersom ligasesongen skal ende like godt som sist; så jevnt og hardt er det i toppen.

Ferguson, som på grunn av karantene etter utskjellingen av dommer Mark Clattenburg på Reebok Stadium for vel en måned siden måtte se hele oppgjøret fra tribuneplass, var ikke spesielt imponert over egne gutters forestilling mot West Ham.

"Vi spilte ikke godt, spesielt ikke i første omgang," sa han til MUTV etterpå. "De (West Ham) var veldig aggressive, de taklet overalt, så vi kom aldri igang med spillet vårt."

"Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg ikke at vi fortjente å lede. De var bedre enn oss; de hadde to, tre forsøk, deriblant et tverrliggertreff og et par muligheter som med nød og neppe ble ryddet unna inne i straffefeltet vårt. Nei, vi hang ikke med.

"Likevel kunne jeg ikke se at vi skulle tape kampen. At vi slapp inn to mål på faste situasjoner sier imidlertid alt. Når du slipper inn to mål på den måten, da er noe galt. Da presteres det ikke godt nok, og slikt kan vi ikke tillate oss."

Menneskelig å feile

Fergie hadde ingen god forklaring på hvorfor det gikk som det gikk, men trakk frem det menneskelige aspektet. Spillerne er mennesker, ikke maskiner, noe som av og til kan være lett å glemme, spesielt når laget som regel presterer på høyt nivå. Likevel var han svært skuffet over at ikke noen spillere sto frem.

"Det er menneskelig å av og til ha dårlige dager, men i dag er jeg ikke i stand til å plukke ut én eneste én og si at han spilte en god kamp. Det sier vel egentlig alt om dagens forestilling. Det var veldig skuffende, og det er ikke ofte vi spiller så dårlig som dette.

"Vi står overfor en svært viktig periode; innspurten begynner på mange måter den 1. januar, så det er av største betydning at vi nå innleder en lang seiersrekke. Det blir en lang og hektisk innspurt, som også omfatter Champions League og FA-cupen. Vi trenger derfor en stor og bred stall – med spillere som presterer skikkelig," avsluttet SAF, med klar adresse først og fremst til dem som var utpå mot West Ham.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS